Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Senki nem keres olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem keres olyan férfit mint én?

Figyelt kérdés

Másfél év alatt szinte mindent próbáltam már, csak a rádióban nem mondtam be, hogy párt keresek, de mintha nem létezne hozzám hasonló lány a földön.

Rólam pár szóban:

29 éves Miskolci férfi vagyok ,185 centi magas,férfias alkat.

Szeretem a természetet és az àllatokat,van is 2 cicàm,de nem élnek velem ,mert nem szeretem az állatokat a lakásban .

Kedves ,figyelmes ,megértő ,empatikus ,szeretetteljes ,gondoskodó,ragaszkodó,végtelenül őszinte és hűséges vagyok.

Nem igazán vagyok tàrsasági ember, szívesebben töltöm az időmet a pàrommal, kettesben.

Határozott vagyok,de mellette érzelmes is ,szívesen beszélgetek mélyebb dolgokról.

Nem lehet megbántani és megsérteni szinte semmivel.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni,sétálni.

Nem iszom, csak ünnepekkor egy picit , nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Nem szeretem a testékszereket és a tetoválásokat,ezért rajtam egyik sincs.

Ami pedig nagyon fontos ,mert ez szokott lenni a kritikus pont,nem szeretnék gyereket a jövőben.

Tényleg ennyire reménytelen a helyzetem?

Köszönöm előre is a segítséget :)

2022. júl. 19. 18:05
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy a vagyonom miatt figyeljenek fel rám :)
2022. júl. 19. 22:14
 32/49 anonim válasza:

"A "csak ünnepkor picit iszom" a legtöbb mai csajnak negatív. Egy 50-es, kalapban Suzukit vezető fószer képe ugrik be, aki szidja a mai fiatalokat. Esetleg egy alkoholista családtag által traumatizált egyén vagy egy sportbajuszos tini... De semmiképp sem a menő csávó"

Azért ez kemény, én még ünnepekkor se iszok és egyik se igaz rám... de ha tényleg ez a mostani generáció akkor rip :)

2022. júl. 20. 02:38
 33/49 anonim ***** válasza:

Az internettel beköszöntött a lelketlen kirakatvilág korszaka. A mai emberek kendőzetlenül kimondják, hogy kizárólagosan az önös érdekeik mentén akarnak élni.

Eddig megvan?

Ha tetszik ha nem, te is, én is, a szomszéd is, mindenki ilyen. A probléma ott kezdődik, hogy nekem csak egy rendes pasi/nő kell szlogen már nem az ami 10-20-30 évvel ezelőtt volt. Vonzó külső, igényesség, műveltség, céltudatosság, eredmények... Ez ma már alap, ezen felül mit tudsz még adni?

Akkor most jön a csapda: ezeket az elvárásokat a társadalom 80%-a nem tudja hozni egyben, de az elvárási oldalon megvan.

Két dolog van megint. Az a sikeres ember, aki az elvárásait önmagához igazítja. A rossz kapcsolatok meg akkor vannak, ha hazudunk önmagunknak.

Annyira egyszerű az élet! Soha ne hazudj, azt kapod vissza amit adsz, légy alázatos, és az utolsó, hogy adj. Sajnos a kor embere torz értékrenddel és önképpel bír, ezért saját életének önmaga a legfőbb ellensége.

Barátom! Te pontosan ott tartasz az életedben, ahol lenned kell, ezt a hajót te kormányoztad oda!

2022. júl. 20. 15:44
 34/49 A kérdező kommentje:

Ha őszinte akarok lenni én nem várok el annyit a leendő páromtól mint amit én tudok adni, de sajnos még ez is túl sok azt érzem.

Ha már csak azt hozom példának hogy nem hazudok a páromnak soha, és ezt várom el, ki tudja ezt a mai világban teljesíteni halála napjáig?

Én tudom, de mire megyek vele, ha nem találom a hozzám illő nőt, aki ugyanígy gondolkodik mint én.

Ha meg elnézőbb vagyok, emészteni fog belülről hogy mit titkol előlem, miben hazudott még, kivel volt valójában.

És ez csak egy dolog a sok 100 közül amit fel tudnék sorolni amit a legtöbb ember nem tudna a mai világban teljesíteni, pedig én másképp nem is tudnék élni.

A barátom azt mondta hogy lehet ebben az életben az a sorsom ,hogy egyedül kell éljek, mert ezzel egy magasabb célt segítek elő, vagy a saját lélekutamat.

2022. júl. 20. 16:22
 35/49 anonim ***** válasza:
Inkább a jövendőbeli barátnőid életét könnyítenéd vele.
2022. júl. 20. 16:30
 36/49 A kérdező kommentje:

Miért könnyíteném?

Szerinted olyan rossz ember vagyok hogy kerülnie kellene mindenkinek?

2022. júl. 20. 16:48
 37/49 anonim ***** válasza:
Esküszöm, már összehozlak egy nővel! :D
2022. júl. 20. 18:08
 38/49 A kérdező kommentje:
Azt megköszönném, de olyannal aki hozzám való ;)
2022. júl. 20. 18:41
 39/49 anonim ***** válasza:

Na, azóta összejöttél már valakivel?

Ha nem, milyen nők tetszenének? Külső-belső.

2022. júl. 23. 16:21
 40/49 A kérdező kommentje:

Olyan nőre vàgyom mint amilyen tulajdonságokkal én rendelkezem :)

Vékonyabb ,formásabb lányokat kedvelem :)

2022. júl. 23. 16:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!