Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Senki nem keres olyan férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki nem keres olyan férfit mint én?

Figyelt kérdés

Másfél év alatt szinte mindent próbáltam már, csak a rádióban nem mondtam be, hogy párt keresek, de mintha nem létezne hozzám hasonló lány a földön.

Rólam pár szóban:

29 éves Miskolci férfi vagyok ,185 centi magas,férfias alkat.

Szeretem a természetet és az àllatokat,van is 2 cicàm,de nem élnek velem ,mert nem szeretem az állatokat a lakásban .

Kedves ,figyelmes ,megértő ,empatikus ,szeretetteljes ,gondoskodó,ragaszkodó,végtelenül őszinte és hűséges vagyok.

Nem igazán vagyok tàrsasági ember, szívesebben töltöm az időmet a pàrommal, kettesben.

Határozott vagyok,de mellette érzelmes is ,szívesen beszélgetek mélyebb dolgokról.

Nem lehet megbántani és megsérteni szinte semmivel.

Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni,sétálni.

Nem iszom, csak ünnepekkor egy picit , nincs semmilyen káros szenvedélyem.

Nem szeretem a testékszereket és a tetoválásokat,ezért rajtam egyik sincs.

Ami pedig nagyon fontos ,mert ez szokott lenni a kritikus pont,nem szeretnék gyereket a jövőben.

Tényleg ennyire reménytelen a helyzetem?

Köszönöm előre is a segítséget :)

2022. júl. 19. 18:05
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Nos akkor felvilágosítalak :)

Van egy jó pár kérdésem az oldalon, és néhánynál olvasható hogy azok a tulajdonságok amiket leírtam magamról, sok nőnek az álompasi kategória, illetve beszélgetéseknél is megkaptam, sőt sokszor megkérdezik tőlem hogy amit leírtam biztos létezik?

Mert ugye eléggé nehezen hihető így egyben.

Ez a kérdésem egy módosított változata az eredetinek, mert ott sajnos minden esetben megkaptam hogy hazudok, meleg vagyok, papucs, nagyképű stb.

Szó sincs róla hogy nincs sikerem a nőknél, de nem vágyom kalandokra, nem játszom meg magam, és nem verek át senkit.

Egyszerűen nem találom azt a nőt aki passzol hozzám.

Amit pedig rólam írtál elemzés gyanánt, sajnos köze nincs a valósághoz.

Értem én hogy unatkozol, vagy provokálni szeretnél, de nincs sok értelme szerintem.

Én egyszerű ember vagyok, nem akarok menő lenni,de jó szívem van, aztán mindenki eldönti maga hogy szimpatikus vagyok-e neki vagy sem.

Szóval döntse el mindenki maga mit gondol rólam, de a valóságot csak én ismerem :)

2022. júl. 19. 19:32
 12/49 anonim ***** válasza:
Akkor miért a te macskaid ha a baratodnal vannak és gondolom, ő foglalkozik velük? Vagy mindennap meló előtt és után ellátod oket ?
2022. júl. 19. 19:33
 13/49 A kérdező kommentje:
De ha van bátor jelentkező , ezeket a nézeteimet szívesen megosztom élőben is, mert itt neten ugye bárki bármit írhat ;)
2022. júl. 19. 19:33
 14/49 A kérdező kommentje:

Szerintem ha egy macskának te mented meg az életét, akkor örökre összekapcsolódtok :)

Mindkét macska nálam volt egy jó ideig, de a barátomnál jobb életük van, mivel ő otthon dolgozik, én pedig csak késő délután érek haza :)

2022. júl. 19. 19:36
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Szóval akkor te mentetted meg őket, nála vannak és ő gondoskodik róluk. Akkor nem a te macskaid.

A lelkében osszekapcsolodast meg engedd el, egy állattal foglalkozni kell és gondoskodni róla elsősorban, nem “lélekben összekapcsolódni”. Abból nem lakik jól és nem gyógyul meg, ha beteg lesz.

2022. júl. 19. 19:38
 16/49 A kérdező kommentje:

Az én pénzemből laknak jól és gondoskodnak róluk :)

Van még egyéb észrevétel amit rosszul mondtam vagy csinálok?

2022. júl. 19. 19:42
 17/49 anonim ***** válasza:
100%

Indítasz a kérdéssel: senki nem keres olyan férfit, mint én?

a végén meg kiderül, hogy nem az a baj, hogy ne akarnának téged, hanem hogy nincs olyan nő, akit te akarnál.

Ez azé nagyon nem mindegy, melyik az ok.

2022. júl. 19. 19:57
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
:D igazából ott a gond, hogy sokaknak ez kevés, semmit nem mozgat meg. Mintha a kertvárosi gettó rajzfilmnek lenne igaza és kizárólag az a nyerő ha azt mondod magadról "Robert J. Freemann vagyok, asztrofizikus, focisztár és váltottsúlyú ketrecharcos bajnok ... azért regisztráltam , hátha találok egy nőt aki szeretgetne azokon az éjszakákon, amikor épp nem a terrorizmus ellen küzdök" :D
2022. júl. 19. 20:04
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok:

Lehet, hogy az "elemzésnek" nincs köze a valósághoz, de akkor is ezt az üzenetet közvetíted magadról.

Lehetsz te az "álompashee", ha ezt csak te tudod magadról...

Képzeld azt, hogy kell 1L tej, elmész a tejboltba.

Ott 200féle dobozos tej van, rengetegen színes képek vidáman legelő bocikkal, zöld mezőkkel, napfénnyel, megbízható gazdákkal, igényes művészi betűtípussal a márkanév, szlogenek (élet, erő, egészség), infók (kinti legelőn tartott; helyi termelőtől; Ca és vitaminban gazdag; ropogóssá teszi a műzlit stb.)

Aztán a sarokban a legalsó polcon ott áll egy szürke, porlepte doboz, rajta fekete betűkkel, hogy "Tej 2.8% UHT".

Lehet az a legfinomabb, de senki sem tudja, mert lóf@sz sem hajol le érte...

Amúgy ha olyan sikeres lennél, mint mondod, akkor a kérdésben nem azt firtatnád, hogy vajon kinek kellenél, hanem hogy hol/hogyan találhatsz olyat, aki neked kell...

2022. júl. 19. 20:08
 20/49 A kérdező kommentje:

Most mit írjak ami megmozgatná őket?

Hogy tulajdonosa és ügyvezetője vagyok egy cégnek?

Az megmozgatná? :D

Az gondolom hogy meg.

Szándékosan nem írok magamról ilyeneket, mert kíváncsi vagyok hogy ki az aki a lelkemet akarja megismerni, és nem pedig a vagyonomat.

Sajnálom ha nem mozgatnak meg senkiben ezek a sorok semmit, de lehet ezzel valaki egy nagy lehetőséget szalaszt el.

Én azt szoktam mondani hogy ha a sors ad egy lehetőséget, és te eldobod, kicsi az esélye hogy fogsz kapni még egyet :)

2022. júl. 19. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!