Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki nem keres olyan férfit mint én?
Másfél év alatt szinte mindent próbáltam már, csak a rádióban nem mondtam be, hogy párt keresek, de mintha nem létezne hozzám hasonló lány a földön.
Rólam pár szóban:
29 éves Miskolci férfi vagyok ,185 centi magas,férfias alkat.
Szeretem a természetet és az àllatokat,van is 2 cicàm,de nem élnek velem ,mert nem szeretem az állatokat a lakásban .
Kedves ,figyelmes ,megértő ,empatikus ,szeretetteljes ,gondoskodó,ragaszkodó,végtelenül őszinte és hűséges vagyok.
Nem igazán vagyok tàrsasági ember, szívesebben töltöm az időmet a pàrommal, kettesben.
Határozott vagyok,de mellette érzelmes is ,szívesen beszélgetek mélyebb dolgokról.
Nem lehet megbántani és megsérteni szinte semmivel.
Szeretek biciklizni, túrázni, filmezni,moziba vagy színházba járni, olvasni,sétálni.
Nem iszom, csak ünnepekkor egy picit , nincs semmilyen káros szenvedélyem.
Nem szeretem a testékszereket és a tetoválásokat,ezért rajtam egyik sincs.
Ami pedig nagyon fontos ,mert ez szokott lenni a kritikus pont,nem szeretnék gyereket a jövőben.
Tényleg ennyire reménytelen a helyzetem?
Köszönöm előre is a segítséget :)
19#:Firtattam már azt is de nem érkezett érdemleges válasz amit ne próbáltam volna :D
Kérdésemet lehet rosszul fogalmaztam meg, mert minden nap sok száz nőt húzok balra és már kicsit belefásultam hogy nem lehet találni egy normális, kedves lányt.
Mindenki agyontetovált, piercinges, dohányzik, iszik rendesen, kutyás, kivan mindene stb.
Szóval szörnyű a felhozatal, és nem értem miért ilyen szinte mindenki.
Ezért elnézést kérek a rossz megfogalmazásért, lehet félrevezető volt :)
Szomorú az amúgy, hogy azok a típusú lányok akik számomra szimpatikusak sokszor csalódtak a férfiakban, illetve a társkeresőkben, így csak ülnek otthon és várják a csodát.
Mindenki zárkózott, bizonytalan, maga sem tudja mit akar, a rengeteg csalódást miatt egy kalap alá vesz a többi férfival.
És mikor megkérdezem hogy ,jó én értem, de így hogyan fog megfelelő férfit találni magának?
A válasz pedig az hogy nem tudja :D
Szóval ez így elég nehéz lesz :D
#10, #19 vagyok:
Nahát, megtaláltuk a közös hangot :D
Kicsit délebbre (Debrecen) ugyanez a helyzet a Tinderen: 85% tetkós-piercinges, ivós proli, "p!nanyaló kutyás", vagy útszéli stílusú ribizli, illetve igénytelenül behízott. Szerintem akikkel akartam, azokkal matcheltem is, randik is voltak, de nem lett sok siker, változatos okokból.
Most hanyagolom is az appot és élőben az "ismerősök ismerőseit" (akik nincsenek fent sehol) próbálom becserkészni, de ez a projekt még inkább terv, mint valóság... Szívás, de szubjektív megfigyelésem szerint a normális, jól kinéző és szingli nők többsége hanyagolja a netes ismerkedést, élőben pedig szinte lehetetlen összefutni velük.
34F
Hát igen, vagyis ahogy én mondtam, várják a csodát.
De így érted lehetek én bármilyen, nagyobb az esélye hogy megtalálom a Jetit, minthogy megismerjem életem párját.
Én tényleg megteszek mindent amire emberileg képes vagyok, de az is hasztalan .
Most akkor én is várjam a csodát?
Vagy törődjek bele hogy lehet egyedül maradok örökre?
Szomorú ez az egész sajnos, és a legrosszabb hogy bármit csinálhatsz, lehet így is kudarc lesz a végén.
Ráadásul én duplán megszívtam, mert nem nézek ki olyan rosszul, de nem vagyok képes szexkapcsolatra, mert nekem a szexhez kellenek érzelmek :D
Francért születtem ilyennek :D
Bmeg ezek a srácok mint a besült faxok.
Itt a lehetőség és semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!