Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki a MINIMUM nő, aki már megfelel külsőre a kifinomult, ínyenc incel igényeknek?
#19: Ha egy beszédhibás, 8 általánost végzett, de jó külsejű VV Christofel vagy Pumped Gabo ínséges időkben megdug bármilyen nőt, emiatt a 150 kilós is úgy gondolja magáról, hogy jó nő, hiszen abban méri önmagát, hogy milyen pasik dugták meg meg hány nyálcsorgató követője van Instán, akkor miért is én vagyok az igénytelen, akinek van tartása?
A nyálcsorgatók közé kéne beállnom?
Nagyjabol mindegy, hogy az incel mit csinal. Ha bunko, akkor egy elnyomo szemet allat, aki igy bosszulja meg a serelmeit a nokon. Ha Chad bunko, akkor o a rosszfiu. Ha az incel kedves, akkor szanalmas simp. Legfeljebb a friendzonig jut el. Ha Chad kedves, akkor cuki pasi.
Az incelek egy dolgot tegyenek: fogadjak el, hogy kiszelektalodnak, igyekezzenek elvezni az eletet, es magastol szarjak le, hogy ki mit gondol roluk. A boldogsagot ne egy parkapcsolatban keressek (a tobbsege amugy is pokol).
23-as vagyok
Incel Vince
Valo igaz, hogy a Maslow-piramisban egeszen alul helyezkedik el a vagy, amit megfogalmaztal. Mindenki vagyik szeretetre es elismeresre. De vajon az a boldogsag, ha masok szeretnek? Ha masok figyelnek rad? Mintha az osszes celebnek pont itt viszketne a magamutogatasa, nem? A masok figyelmetol, szeretetol fuggo boldogsag ugyan teljesen normalis reakcio, de egyben rabszolgasag is. A masik ember rabszolgaja vagy. Ha folyamatosan azt a valaszt kapod erre, hogy erdemtelen vagy ra, akkor a rabszolgasagod raadasul pokoli. Szabaditsd fel magad. Erre gyogyszert kersz, pedig ezt sem gyogyszer, sem a masik ember nem teheti meg helyetted. Ebben a kerdesben mindannyian magunkra vagyunk hagyva.
De ha megis kellene egy tippet adnom, akkor azt mondanam, hogy a vilagmindenseget a maga teljes valojaban szemleld. Eszre fogod venni, hogy nem te vagy a kozepen, de meg csak nem is a teljes emberiseg. Helyezd a fokuszt tavolabbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!