Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek, mit szóltok ehhez?
Nem jóképű, nem sportos, nincs vadász szeme, sem lapát álla.
Viszont van csaja, és egy HŐS.
Elisjsha Dicken a neve. És kiiktatott egy áruházi lövöldözőt, mindössze 22 évesen!
Miért nem az ilyen figurák a hőseitek és példaképeitek?
Vagy miért nem lesztek mentősök, tűzoltók, rendőrök, azaz egyenruhás, hősies pasik, akikre buknak a nők?
Miről beszélsz kérdező? Ő nem jóképű? Oké, nem egy Brad Pitt, de helyes srác és saját magához mérten helyes csaja van, akivel nagyjából egyformák külsőre. (A csaj pont olyan helyes csajban, mint a srác srácban.) Arról nem is beszélve, hogy magas és tippre ránézésre nagyjából sportos, férfias, erős alkata is van. (Ha nem is extrém kigyúrt.)
Ez egy vonzó srác (a cselekedetétől függetlenül) és megvan benne a potenciál, hogy még vonzóbb férfi legyen belőle. Mi ez a kérdés?
13.-ra.
Te incel vagy? A nők másképp gondolkodnak. A leszbi rovatban pl. volt egy kérdés, amiben mindenki leírta, hogy nekik nem jön be Köböl Anita, mert nem elég vonzó!!! [link]
Mitől lennék incel?
Azt vágod, hogy a nők sem egyformák, pont úgy ahogy a férfiak sem?
15.-re.
De azt meg te vágod remélem, hogy 10-ből, 10-en, nem azért offolták Köböl Anitát mert nem minőségi punci, hanem irígységből, mert jobb náluk.
"Vagy miért nem lesztek mentősök, tűzoltók, rendőrök, azaz egyenruhás, hősies pasik, akikre buknak a nők?"
Mert akit egyenruhát,vagy esetleg olyan szakmát válasz,ami KELL BÍRNI,és beszéljünk mindenkiről,hamar kikészít,és miért mondom?
Oké,nem amerikában vagyunk,ahol a bűnözés kifinomult,meg nem orosz/egy szláv országban,vagy ami szakma kíván,hanem arról van szó hogy bírni kell a vért,és valahogy viselkedés formát adni a egész szakmához,plusz nem is arról bezélve hogy sok tudás-fizikai erőt,és kompletten hozzá állni a dologhoz..
Vagyis példaként,én szeretem a állatokat,nem vagyok agresszív se,és mégse volt barátnőm,de nem vagyok egy incel.
De más kérdés,az hogy mi mihez adjunk,vagyis ki és mitől lesz valaki incel?
Ahhoz okot kell adni,vagyis tételezzük fel hogy valaki valamilyen testi fogyatékossággal él,vagyis a nagy közönség egy tolószékes nagyba kigúnyolja hogy mekkora szerencsétlen,vagy akinek keze elmutálodott és szájhasadékos,és mindenki mutánsnak/stb hívja miközben normális,és minden hülyeséget rá húznak.
Magyarán annyit szerettem mondani,hogy ne várd azt valakitől hogy ő legyen a HŐS (pl:katona,tűzoltó,orvos),mert ez szubjetív,mert mivel a ember tudja magárról hogy micsoda,vagy esetleg olyan bisz-vasza van hogy azért utál közönségben menni mert egy fura alak.
De a csávó akiről dumálsz a 2 méter,és 100 kiló,egészséges.
Vagyis nőknek ez impolnáló ha valaki nem egy vékony úgymond "anyuci kedvence",hanem tényleg van mire büszke.
Amúgy nők a téma,amúgy sok nő/lány hogyan válasz pár:
-legyen ilyen olyan,legyen a gaytájába a mininum 18 centi.
-Legyen gazdag.
-Ha rusnya haljon éhen.
-Meg minden anyám tyúkja legyen,hogy menősködjek a egész előtt.
Magyarán legyen a csávó olyan akivel fel lehet vágni,de amúgy nem az mondom hogy ne legyünk igényesek,csak az,hogy némelyik lány olyan hogy rusnya,akkor haljon éhen..
Ez a srác erősen átlagos. És magas.
Az incelek alacsonyak és kövérek! A kérdésed így hibás.
"Az incelek alacsonyak és kövérek!"
Én viszonylag magas vagyok és vékony, az állításod hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!