Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 körül a taták közt lehet csak társat keresnem mert a harmincasok nem vesznek emberszámba?
Ha megtudják a korom egyből váltanak, hogy szex?
Utcán forognak utánam a 20 évesek is. Én meg szeretnék szórakozni, nem tatákkal vergődni.a 40 eseket elnézve, kegyetlen a felhozatal társkeresőn.
És megalázó hogy harmincasok után nekem kell szaladni társkeresőn különben vissza se írnak, ha meglátna élőben megint más lenne.
Szólítgassak le utcán férfiakat vagy?
#8: Csak álmodban. Hányingerem lenne egy ilyen bácsitól.
És még ti pofáztok itt a női igényekről, mikor a leharcolt taták ilyeneked művelnek szerinted.
Nyugi, csak annak jut így nő, aki kifejezetten gazdag.
"#8: Csak álmodban. Hányingerem lenne egy ilyen bácsitól."
Nekem nem álmom. 😃Én is nő vagyok. Azt el is hiszem, hogy neked hányingered lenne, de vannak az érintett rétegben olyanok, akik szerint hozzájuk a lányuk korabeli nők valók, mert ők "férfiak", tehát nekik ez jár. És egyáltalán nem gondolják azt magukról, hogy tőlük bárkinek is hányingere lehetne. Nem. Ők még 70 évesen is szexinek tartják magukat, pedig nem, nagyon nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!