Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-35 körül a taták közt lehet csak társat keresnem mert a harmincasok nem vesznek emberszámba?
Ha megtudják a korom egyből váltanak, hogy szex?
Utcán forognak utánam a 20 évesek is. Én meg szeretnék szórakozni, nem tatákkal vergődni.a 40 eseket elnézve, kegyetlen a felhozatal társkeresőn.
És megalázó hogy harmincasok után nekem kell szaladni társkeresőn különben vissza se írnak, ha meglátna élőben megint más lenne.
Szólítgassak le utcán férfiakat vagy?
Akkor konkrétabban.
Isnerkedem harmincasokkal, megbeszéljük azt hogy majd találkozunk szórakozunk ismerkedünk megyünk ide oda, van rólam kép.
Aztán megkérdezi a korom, megírom hogy annyi mint te.
Ezután pálfordulás. Megkerdezi ha ugy alakulna, szexben benne lennék? Elterelem.
Ezután meg másnap harmadnap nekem kéne ráírnom, különben nem ír.
6 válaszoló
40 esek akik társkeresőn vannak!
Azok vannak tatázva, némelyiknek foga nincs, hatalmas has, ősz szakáll! Ránézésre sem néznek ki úgy, akikkel meg lehetne jelenni egy szórakozóhelyen.
A mai világban már lassan az 50-es pasik is öregnek tartják a 30-as nőket magukhoz. Ez van, ilyen a világ. A 20 évesekre csurgatják a nyálukat azok is, és lemennek pincsibe is, csak legalább egyszer szétrakják nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!