Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas túlsúllyal is lehet esélyem boldog párkapcsolatra?
Elsősorban olyan férfiakhoz szól a kérdés, akik a kövér nőket kedvelik. Mennyi az a túlsúly mondjuk egy átlagos magasságú nőnél amire már azt mondjátok túl sok?
36N
És akkor mindjárt zsírdisznózni kell sértettségedben? Nem vall túl intelligens emberre.
A hallgatást lehet nemnek tekinteni. Ehhez túl sok ész nem kell, hogy ebből lásd nem akar veled (sem) ismerkedni. Amikor rá írsz valakire, akkor illik belekalkulálni, hogy nem tart majd igényt a társaságodra.
Igazad van, szerintem itt semmiképp.
Egyébként azt tudnod kell, hogy nem minden a kilókon múlik.
Vannak csinos, szép arcú, 55 kilós nők, akik társ nélkül tengődnek.
Minden a szerencsén múlik. Jársz e jó időben jó helyen.
Jársz e épp ott, ahol pont az a férfi tartózkodik, akinek szimpatikus leszel.
Hidd el, ez szàmít. Ez a vékonyabb nőknél is így van.
Én sokáig azt hittem, hogy ha egy nő csinos, vékony, szép arcú, akkor csettintésre megy a párra találás.
Ez sajnos nem így van. Nagyon nem így. Sőt.
A nagyon szép, nagyon csinos nőknek sokszor nehezebb, mert nem merik a férfiak megközelíteni őket. Félnek tőlük.
De ez már egy másik téma.
32-es !
Sajnálom, hogy ezekat kell itt is tapasztalnod.
Azért nem ír semmit, mert a másik iránti tisztelet leghalványabb szikrája sincs meg benne.
Igen, ebben egyet kell értsek veled. Ilyen esetben akkor tovább kell lépni, a sértegetés viszont nem megoldás. Le kell vonni a tanulságokat, hogy végülis semmi olyat nem veszítettél, ami akár egy szóra is érdemes.
32
Te biztos az a típus vagy, akitől megkérdik a vonaton/buszon, hogy szabad-e a mellett lévő hely, de válasz helyett inkább fintorodva elfordul.
Szerintem meg nincs annál megalázóbb, mikor semmibe veszik a másikat!
A sértegetés a minimum!
Bocsi, de ebben nem értek veled egyet. Én ilyen esetben leszarom az illetőt magasról. Azzal, hogy sértegetni kezded, csak azt igazolod, hogy milyen igaza volt, amikor nem reagált semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!