Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok magyar nő miért arabokkal és feketékkel próbál összejönni?
Figyelt kérdés
Kiábrándultak a magyar férfiakból vagy miért? Miért kell máshol keresni a boldogságot?
Sok olyan magyar és egyébként európai nőt ismerek, akiket behülyítenek arab vagy afrikai palik. Aztán pár év múlva azt veszik észre, hogy hát elfogyott a pénz, mert hát kicsalta a nőtől. Ezek mind erre játszanak. Mégis hogy lehet az, hogy ennyi nőt be lehet hülyíteni?
Így működik a női agy, ezen a részén lehet meghackelni? Nem tudom felfogni, hogy az amúgy okos, diplomás nők is (sőt a legtöbbszőr azok) nem látják a fától az erdőt.
2022. júl. 16. 07:43
11/13 anonim 

válasza:

Pont úgy, ahogy sok gazdag fehér papa bekajálja, hogy a löttyedt teste kell a fiatal, feszes pipiknek, és nem a pénze.
A számuk jóval több is.
Mi ezen akkora rejtély?
12/13 anonim 

válasza:

Szerintem betegek vagytok mind. A kommentekből elsöprő sötétség és xenofóbia árad... abban bízom, hogy továbbra sem fogtok nagyon kimászkálni a kerítéssel körbevett Magyarországról.
13/13 anonim 

válasza:

#2: Az arabok valóban, de a fekáknál én leginkább fordítva láttam, hogy a nő fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!