Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok magyar nő miért arabokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok magyar nő miért arabokkal és feketékkel próbál összejönni?

Figyelt kérdés

Kiábrándultak a magyar férfiakból vagy miért? Miért kell máshol keresni a boldogságot?

Sok olyan magyar és egyébként európai nőt ismerek, akiket behülyítenek arab vagy afrikai palik. Aztán pár év múlva azt veszik észre, hogy hát elfogyott a pénz, mert hát kicsalta a nőtől. Ezek mind erre játszanak. Mégis hogy lehet az, hogy ennyi nőt be lehet hülyíteni?

Így működik a női agy, ezen a részén lehet meghackelni? Nem tudom felfogni, hogy az amúgy okos, diplomás nők is (sőt a legtöbbszőr azok) nem látják a fától az erdőt.

2022. júl. 16. 07:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Kuurvára nem akarunk ilyen nèpsègekkel összejönni.
2022. júl. 16. 08:01
 2/13 anonim ***** válasza:
74%

Erősen kétlem, hogy olyan sokan lennének.

De sok esetben az az egyszerű oka, hogy ezek a férfiak még tudnak udvarolni. Nagyon lehengerlőek tudnak lenni, udvariasak, bőkezűek, és nem első randin akar bejutni a bugyidba, elvégre azt akarja bizonyítani, hogy komoly kapcsolatot keres.

Üdítő változatosság a magyar pasik után, akik felesben fizetik első randin a kávét, vagy ha meghív, akkor elvárja cserébe, hogy valami legyen. Aki úgy ajánlja fel, hogy hazavisz, hogy a kocsiban húzza a kezed a farkára. Aki évekkel később is azt nézi, hogy mindent pontosan felesben fizessetek, de a házimunka a nő dolga.

2022. júl. 16. 08:07
 3/13 anonim ***** válasza:
55%

A kettes jól leírta a lényeget. Nekem is arab párom van és boldogok vagyunk együtt, tud udvarolni és tisztel, illetve nem olyan tutyimutyi férfi mint nagyon sok magyar férfi (tisztelet a kivételnek). Én is több magyar nőt ismerek, aki arabbal, feketével van együtt, házasodtak össze és boldogok de nyilván olyan is van, hogy nem jön össze a kapcsolat.

Egyébként meg szabad párválasztás van, tehát azért egy magyar nő nem hibáztatható mert arabbal, feketével van együtt. Szerencsére nincs olyan szabály, hogy magyar csak magyarral lehet. Én sok vegyes kapcsolatot ismerek (nem csak arab és fekete), boldogok a párjukkal és nem cserélnék el senkire, sokat tud adni egy vegyes kapcsolat sok tekintetben. Ezt az tudja, aki tapasztalta már. Nyilván aki nagyon hungarista annak nem való, de aki nyitott más kultúra, nemzetiség iránt annak igen. Egy magyar-magyar párkapcsolat is simán zátonyra futhat, én rengeteget ismerek ilyet. Szóval csak azt akartam mondani, hogy azért senki nem vetendő meg mert nem magyarral van.

2022. júl. 16. 08:34
 4/13 anonim ***** válasza:
19%

Tegnap pont bent voltunk párommal a városban. Amíg bement egy pizzazoba, odajött hozzam egy fekete férfi ismerkedni. Mondanom sem kell hogy elhajtottam. Itt van nekem a szőke kék szemű párom, a fekete férfiak egyike sem vonz alapból, úgyhogy ha nem lenne párom, akkor sem kellene egy sem.

Csak Will Smith.

24N

2022. júl. 16. 08:34
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
🤣🤣🤣🤣 iq bajnok 2#
2022. júl. 16. 08:35
 6/13 anonim ***** válasza:
23%
És milyen nők? Mert normális értékrendű nem kezd fekával, sem tevezsokéval.
2022. júl. 16. 11:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok

Miért kellett lepontozni?

Nem vagyok rasszista, egyszerűen nem találom vonzónak a fekete férfiakat. Ezen ennyire kiakadtatok vagy mi?🤣

2022. júl. 16. 12:28
 8/13 anonim ***** válasza:
0%

7.-re.

Itt a meleget, zsidót, színest, MINDIG Isteníteni kell. Mert itt sokan vannak.

2022. júl. 16. 12:45
 9/13 A kérdező kommentje:

Én konkrétan arra a jelenségre gondolok, amikor arab vagy fekete, harmadik világból való fiatal férfiak lehúzzák pénzre a fehér tehetősebb nőket.

Mert ilyen igen is sok van.

Nem csak magyar nőket, európaiakat, amerikai fehér nőket.

Ez egy iparág a szegénysorsú afrikai és arab népeken belül.

Hogy ezt hogy tudja bekajálni a sok hiszékeny fehér nő?

2022. júl. 16. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

9.

Mert azok dagadt nők, akiket más bottal sem. És örülnek, hogy a csokiherceg rájuk mozdul.

2022. júl. 16. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!