Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos férfiakat miért hiszik butának?
Figyelt kérdés
Semmi köze a külsőnek az eszéhez. Lehet a nők is ezért undorodnak a kövér férfiaktól? Nem csak a lustasággal párosítjàk a pocakot, hanem azzal is hogy biztosan buta is?2022. júl. 15. 06:44
11/14 anonim válasza:
Nem tapasztalom, hogy butának tartanák a nők a testes férfiakat.
12/14 anonim válasza:
Média.
Az alábbi férfiak ostobának vannak bemutatva a "rettenetes vicces" amcsi sitcomokban:
- Kopaszodóak (Al Bundy és barátai)
- Pufik, kövérek (Kb. minden sorozatban van egy Mézga/Frédi/Homer típus)
- Nagyon vékonyak (ők nagyon menőnek is tartják magukat)
- Alacsonyak (ők általában idegbetegek is)
- Gyógyegér stílusúak
- Kapafogú, csokornyakkendős alkatok
13/14 anonim válasza:
Úgy ahogyan hazánkban a külföldi de akár hazai barna bőrű embereket hülyézik le.. van egy általánosítás ami bizonyos közegekben kialakul ..A kövér nőket pl agresszívnak hiszik, amibe ha bele gondolsz van valami , a sok bántástól elkattantak.
14/14 anonim válasza:
Igazad van, semmi köze ehhez. Szerintem nem hülyének néznek, hanem nekik ez a szintjük és nem tudnak okosabban gondolkodni. Legalábbis szerintem, mert jobbat már nem tudok kitalálni...
Én pl. kedvelem a husi pasikat, de én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!