Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angliában szerintetek tényleg könnyebb jó kövér, pocakos férfiakat találni?
Figyelt kérdés
Itt Magyaroszágon sokszor aki 80 kg arra is rá mondják, hogy kövér. Pedig az nem azt jelenti.
Esetleg aki élt már Angliában hosszabb ideig segítene Mondana véleményt?
2021. júl. 14. 12:15
1/15 A kérdező kommentje:
Én csak kirándulás kapcsán voltam kint 2 napot így nemtudom.
2021. júl. 14. 12:15
3/15 anonim válasza:
Ha ott több lenne a dagadék, kiköltöznél? De akkor már az USA-ba menj, ott mindenki zsírdisznó.
4/15 A kérdező kommentje:
Csak emiatt nem költöznék ,de felmerült mint opció. USAba nem mennék.
2021. júl. 14. 12:19
5/15 anonim válasza:
jó pocakos nőként neked mind1 hol élsz..
6/15 anonim válasza:
Jaj régebben én is odavoltam a pocakos pasikért. De sajnos akikkel dolgom volt,mind nagyon bunkón viselkedett. Amúgy rengetegen vannak.
7/15 anonim válasza:
Angliaban az alsobb neposztaly valoban iszonyuan elhizott. A segelybol elok vagy alacsonyan kepzettek kozott egesz extrem kover emberek vannak. Az osztalykulonbsegekkel a testalkat is valtozik, ennel feljebb szep, egeszseges testu, genetikailag is izmos ferfiak jonnek. Szoval a prolik kozt nagyon sok 200 kilo koruli peldanyt talalhatsz.
8/15 anonim válasza:
Gyere ki velem a strandra, minden férfi ilyen.
9/15 anonim válasza:
#6 Mert nem találkoztál velem. Én nem viselkedek bunkón... :D
Kérdező, jártál te már vidéki strandon? :D
10/15 A kérdező kommentje:
9. Persze jártam strandon, igaz az éven még csak egyszer voltam.
2021. júl. 14. 15:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!