Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazam lehet abban, hogy például a 'Hot Man Dance' nevű ízléstelen puccparádé is csak arra jó hogy a nők igényeit még inkább a magasba, már-már az elvárhatatlan szintre tolják?
Kigyúrt, fehérneműs pasasok riszálják magukat, majd később már-már felháborítóan szexuális tartalmú dolgokat tehetnek meg velük a közönség soraiból a nők. Értsd úgy hogy tejszínhab lenyalogatása a pasas hasáról, stb. És NEM CSAK szingli nők járnak ilyenre, ez a durva!!!!! Igaz, hogy ettől is csak magasabbra növekszik a női elvárás?
48 F szűz

Hát figyelj, szerintem ha a férfiakról lenne olyan töménytelen mennyiségű szexuális tartalom a médiában mint amennyi a nőkről, akkor talán nem lenne ilyen nevetséges ahogy itt eret vágsz egy ilyen kis semmiségen.
Amikor a nők panaszkodnak arra hogy nem lehet úgy megnézni egy zene klipet, filmet, sorozatot vagy reklámot hogy ne tegyenek bele fél tucat bikinis csajt, akkor habzik a szátok hogy huuu milyen ostoba hülye feminista pcsa az aki erre panaszkodik, de amikor egyetlen egyszer visszanyal a fagyi, akkor az a undorító puccsparádé, ami tönkreteszi a társadalmat... Ja, igazad van.
Fél évszázada élsz, de nem kellettél senkinek, és hidd el, akkor sem kellenél ha a közszolg. adókon (amiket 40 alatt nem is néz senki) csak dagadt, púpos, ragyás szörnyszülötteket mutogatnának. Ez a hot men műsor neked nem oszt, nem szoroz, nyugodtan éld az életed ebben a tudatban.
Meg kb minden más itteni incel is.

Szerintem talán 1% lehet, aki egyáltalán elmegy ilyenre. Tehát teljesen kizárt, hogy komoly társadalmi hatása legyen.
Másrészt: láttál te már szobrot vagy festményt? A papír 20 forintossal kellett még talalkoznod, papa. Azon is egy izmos testű pasi van. Mindig is ez volt az esztétikus.

Nem sok nőt érdekel ez. Nem lehet nagy befolyásolási tényező.
Inkább magadon dolgozz. Nem tudjuk milyen ember vagy! De nem ártana egy orvossal beszélgetned. Majd ő megérteti veled hogy ha nőt akarsz akkor milyen dolgokban kell valtoznod. Pl nem ehetsz akármit és sportolni kell pár évet. Ha most bele vágsz akkor 55 éves korodra lehet majd egy 50 hölgy társad. Jobb mint a marok marcsi.

Nem hiszem, hogy ekkora ennek a társadalmi hatása.
Egyébként nekem nőként abszolút nem jönnek be, az ilyen stílusú műsor és táncolás nekem inkább homoerotikus hatású. Akikkel semmi problémám, csak az jut eszembe, hogy nem én vagyok a celközönség. 😀
Vannak amúgy igényeim. Ha úgy tetszik, magasak. De mivel 6 éve van párom, ezért talán nem elvárhatatlan szintű. Csak tudod, bizonyos neveltetéssel és otthonról hozott példával vannak dolgok, amik egy párkapcsolatban - nekem - természetesek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!