Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miert idegesit fel?

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel 2 honapja talalkozgatom, nagyon cuki velem. Emlekszik mindenre velem kapcsolatban es ha nem vagyunk epp egyutt csomoszor ramir. Most este eszembe jutott hogy elmennek setalni es megkerdeztem hogy jon e. Mondta hogy most nem. Es valamiert annyira rosszul esett es olyan erzesem van mintha mar nem is erdekelnem.. Igen, tudom, nagyon gyerekes vagyok
2022. júl. 13. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Most hogy kiirtad magadból remèljük hogy jobb lett neked.

( A kérdésben van a válasz )

2022. júl. 13. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiba biztosra venni azt, hogy a másik fél bármikor elérhető, amikor neked hirtelen gondolattól vezérelve eszedbe jut, hogy csinálnál valamit. Nem csak neked van saját életed, hanem neki is. Ezt érdemes szem előtt tartanod. Illetve ha tudod, hogy szeretnél időt tölteni vele, akkor tervezz előre.
2022. júl. 13. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg mert tetszik neked és szomorú vagy
2022. júl. 13. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kutyaként kéne kezelni a másikat és akkor nem lennél szomorú. Attól hogy nem ugrik csettintésre, mint egy szolga, még kedvelhet.
2022. júl. 13. 23:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Gyerekes is vagy meg irreális is

Nem gondolod hogy egy slintan meghívás kb csak 50 szazalek esellyel jon be?

2022. júl. 13. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:
18%
lehet azért nem megy, mert éreztetni szeretné veled azt hogy ő probálkozott de te semmit nem adtál neki, se szája puszi, se egy érintés.. szerintem azt gondolja csak szórakozol vele és szűz lányt játszod. Hidd el igazam van.
2022. júl. 13. 23:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Utcso nincs igazad, tortent mar koztunk minden :D
2022. júl. 13. 23:32
 8/8 anonim ***** válasza:
#6 ezt mégis honnan szülted?
2022. júl. 13. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!