Találkoztatok már olyan emberrel, aki folyton leszövegel, szófosása van, idegileg a falnak mész tőle ?
Akinek be nem áll a szája, 200 méter ragasztóval, vagy 200 liter technokollal kellene beragasztani a lepénylesőjét, hogy befogja.
Mit kezdtek az ilyen szófosásos, szóhányásos emberekkel ?
Igen gyakorlatilag annyit beszélt, hogy amikor haza értem még akkor is azon gondolkodtam, hogy ő mit csinált meg milyen élete van.
Aztán az egyik munkanapon (munkatársam volt), annyira elegem lett belőle hogy pofán vertem meg megrugdostam...kirúgtak de már nem bánom.
#3:
Ezen mit nevetsz? Szerintem ez k*rvára nem vicces, hogy a #2-es egy primitív fabunkóját vesztett ősbarom.
Én magam is ilyen vagyok.
A poén, hogy akik nekem beszólnak munkatársaim, azokon is látszik, hogy vagy folyamatosan középpontban szeret lenni ezért vagyok neki konkurencia, vagy sosincs középpotban és ezért vagyok szálka a szemében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!