Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobb egyedül, mint egy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban (mondjuk az én esetemben)?

Figyelt kérdés

Én amondó vagyok, hogy jobb egyedül akkor már. Van egy barátnőm, akinek mindig van párja, de most is tudja, hogy nem ő lesz az igazi. És keresztény, házasságig sem együttélés, sem szexualitás nem jöhet nála szóba. Ez szép és jó, de ha alapból sem tartja elég érdemesnek a másikat, akkor annyira felesleges egymás idejét húzni, csak azért, hogy legyen valaki.

Én vállalom, hogy 25 éves nőként nincs senkim. Egyszerűen sosem volt időm keresni. A próbálkozásaim kudarcba fulladtak. Úgyhogy jelen helyzetben, plusz anyagi bizonytalanságban inkább egyedül vagyok. Van egy lakótársam saját lakásban, ami extra bevétel és nagyon is jól jön. Persze egyszer remélem tudok változtatni ezen, de nem csak rajtam múlik. Egyedül is képesnek kell lennem megállni a lábamon, boldognak lenni stb. mondhatni "egyedül" nőttem fel, bár egy jó kapcsolatban biztosan könnyebb együtt venni a felnőtté válás akadályait.

Csak azért biztosan lesz hátránya a tapasztalatlanságnak.

25/N

2022. júl. 13. 22:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad. A barátnőd viszont ügyes, vagy nem őszinte ezekkel a srácokkal, ha mindig van kapcsolata úgy is, hogy még csak szex sincs közöttük. Ha egykorúak vagytok, akkor ez az évek előrehaladtával egyre kevésbé kivitelezhető.
2022. júl. 13. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a részét szerintem jól látod: egyedül valóban jobb lenni, mint egy rossz párkapcsolatban. A barátnőd valószínűleg sosem tapasztalta meg, hogy az egyedül is tud boldog lenni és jól tudja érezni magát, ezért tart tőle.

Ugyanakkor neked is érdemes nyitottnak lenned és tapasztalatokat szerezned és nem a tökéletességre törekedned párválasztásnál. Nem tudom, hogy ezt teszed-e, viszont gyakori a jelenség. Amibe még sokan belefutnak, hogy annyira megszokják/megszeretik az egyedüllétet, hogy utána már nehezen tudnak alkalmazkodni a másik félhez egy párkapcsolatban.

28/F

2022. júl. 13. 22:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
1,5-2,5 éve nincsen senkim, és egyébként nagyon jól érzem magam, ahhoz képest, mint amikor egy rossz kapcsolatban voltam. Külső szemmel ez sokaknak furcsa, de ez abszolút olyan, ami csak rám tartozik. Barátnőd sem rosszabb, mindenki el tudja dönteni, mi a legjobb neki, később fog kiderülni, hogy elégedett vagy e az életeddel, vagy sem. Legyél nyitott, de ha nem görcsösen akarsz valakit magadnak, már fél sikered van. 28/N
2022. júl. 14. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!