Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetetlen vágy, hogy olyan pasit találjak, aki hagyományosabban ismerkedni szeretne?
Aki normális témákról is szívesen beszélget, nem vár heteket, hogy randizni hívjon, de valóban megismerni szeretne és nincs rosszul, ha mondjuk az első három randin sincs szex?
Számomra rendben van, ha kicsit poénkodunk a szexről vagy érintjük a témát, de hogy csak arról képes beszélni és onnantól sehol az ismerkedés, az teljesen elveszi a kedvem.
Ha meg valakivel másról is lehet beszélni, akkor sosem kerül elő a randi téma. Miért van ez? Pedig volt, hogy már én kérdeztem meg és mégsem kapnak az alkalmon.
Nem értek semmit.
Harmincas nő.
Én meg egyáltalán nem vagyok konzervatív, de ez nem azt jelenti, hogy mindennek az alfája és omegája a szex. Sőt... Kifejezetten szeretek normálisan ismerkedni.
Igaz, a klasszikus értelemben vett randizást, ahol kb az a lényeg, hogy tettessük magunkat olyannak, amilyenek nem vagyunk, azt nem szeretem, sokkal szívesebben találkozok a kiszemeltemmel egy lazább séta, beszélgetés céljából, ahol kötetlenebb, és közvetlenebb módon ismerhetjük meg egymást.
Viszont azért az is igaz, hogy a másik oldalról sincs túlkereslet erre. Nem egyszer hallottam már, hogy "milyen férfi az, aki egy hónap alatt sem fektet le?", meg hasonlókat.
De mint látod, vagyunk olyanok, akik szeretnék jobban megismerni azt, aki majd a barátnőjük lesz, és nem csak állandó dugópajtit keresnek.
Hagyományosan szeretnék ismerkedni én is, csak velem nem akar senki.
Szóval olyan mindegy, hogy én mit szeretnék.
8-as
Mik azok a kemény, szűrő tesztkérdések? Írnál párat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!