Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya incel férfiként 37 évesen még nem volt barátnőm, mert egyszerűen minden nő elutasított élőben, akkor érdemes interneten próbálkoznom ott végre megtalálhatom az igazit?
37 éves vagyok és eddig csak élőben ismerkedtem, kollégák között, baráti társaságban, szórakozóhelyen, utcán, buszon, nyelviskolában, KRESZ iskolában és még sorolhatnám.... Interneten még soha nem próbálkoztam egy oldalon nem voltam még fent, mert valahogy nem hittem benne, viszont ott rengeteg szingli nő lehet, ezért utolsó reményem az internetes ismerkedés lenne, érdemes most így felmennem egy oldalra, esetleg előfizetnem vagy mit tanácsoljak hogy legyen barátnőm végre? nagyon jó lenne család feleség és gyerek már lassan 40 éves leszek..
A duci nők is teljesen bejönnek, abszolút nincsen igényem külső terén csak ne legyen igénytelen mert én sem vagyok az...
NE! NE próálkozz neten, főleg ne Tinder és társai típusú társkeresőn! Ott KIZÁRÓLAG a külső számít ez alapján válogat mindenki. Tinderen a nők a férfiak csak 5%-át húzzák jobbra. Ha nem vagy EXTRÉM jó pasi, esélyed sincs, csak a maradék önbizalmadat is lerombolod!
Inkább élőben próbálkozz és kezdj el drasztikusan javítani a külsődön. Ez legyen az elsődleges, még talán nincs minden veszve, de azért 37 évesen már eléggé az utolsó órákban vagy.
" Mi veszteni valód van? "
Brutális visszautasítások tömegét fogja kapni, vagy éppen egyáltalán nem fog SEMMILYEN reakciót kapni. Magyarán leszarjáka nők, nem fog párbaállni senkivel ha mégis 1-2 akad, egyik sem fog visszaírni. Az öbizalma (amennyi van még neki) totál megsemmisül.
Ezt veszítheti...
" El kell menni minden randira, ami adódik. "
Nem lesz egyetlen randi lehetősége sem, mivel annak is örülhet ha egyáltalán egy csaj válaszol majd az üzenetire. Ha válaszol is, kb. 2 mondat után le fog lépni.
"Lesznek olyanok, ahol nem jössz be a csajnak,"
Csak ilyen lesz 99,999999%-ban. Azzal a maradék 0,000001% akinek meg bejönne soha nem fog találkozni, mert annyira kicsi rá az esély.
Az online "társ" keresés egy fertő. Semmi másról nem szól, mint hogy a pasik legjobb 5%-a az ottani nők 99%-val match-el és meg is dugja őket, de csak ennyi. A nők 99%-a pedig azt hiszi ezek után, hogy az ő szintje a legjobb 5%.
Ezért írtam hogy élőben próbálkozzon, baráti, haveri társaságon belül leginkább.
Egyetertek az utolsoval teljes mertekben. Gyakorlatilag ongyilkossag lenne az online tarskereses. Mivel nyilvan ocsmany vagy ezert nem kellesz a noknek, igy egyedul csak is erzelmi alapon lehet kapcsolat. Tehat pl. regota ismered a csajt es sok kozos elmenyetek van, vagy pl. megmentetted az eletet vagy ilyesmi. De persze meg valszeg igy is kicsi at esely.
A nok 85-90%-a Magyarorszagon egyeduallo. Pontosabban megdugatja magat neha egy jo pasival, igy kap egy nagy onbizalom löketet es kesz. Ennel sokkal tobb nekik nem is kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!