Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit gondolnak egy olyan férfiról, akinek matematikából PhD-je van? Megijednek tőle, azt hiszik, nagyon elvont és zárkózott ember?
Figyelt kérdés
2022. júl. 12. 22:04
11/15 anonim válasza:
Az mindenképpen pozitívum, hogy ekkora kitartása van. Egyébként nem a végzettsége, vagy a szakiránya alapján ítélném meg, milyen ember, hanem előtte megpróbálnám megismerni. :) Én is PhD-zek, úgyhogy tudom, hogy valóban vannak közöttü(n)k sokan, akik szeretnek bezárkózni egy intellektuális fellegvárba, de sok olyan is van, aki a PhD-t leszámítva egy teljesen jó fej, érdekes, jó humorú, hétköznapi ember.
12/15 anonim válasza:
Erről eszembe jut egy 1 hónapja történt Tinderes beszélgetés:
Kifejtettem a csajnak, hogy mit "csinál" az az orvosi terület, amivel foglalkozom, mellette egyetemen kutatok. Pár mondattal később írtam, hogy megyek, mert még kell foglalkoznom a cikkel. Erre ő: "stresszes lehet az újságírók élete a sok határidő miatt".
És ezt nem poénból, hanem full komolyan...
13/15 anonim válasza:
A matekosok mindig is arrogánsak voltak, egy phd csak ront a helyzeten. Szóval megvan az ilyen emberekről az előítéletem.
14/15 anonim válasza:
Ettől önmagában nem, de ha intelligensebb vagy az átlagnál, az taszítja a nőket.
15/15 anonim válasza:
Mivel abból nem lesz egzisztencia, ezért távolságtartó vagyok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!