Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn ismerkedsz meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn ismerkedsz meg egy csajjal és randin kiderül, hogy kövér(ebb)? Ha ez neked nem bejövős a randi végén megmondod?

Figyelt kérdés
Ismerkedek tinderen egy lánnyal, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy kövér-e a képek alapján (facebookján 3 éves a legújabb kép). Én sajnos nem szeretem a teltebb nőket (sok másban elfogadóbb vagyok). Ti veletek volt ilyen? Hogy randin derült ki, hogy jóval kövérebb, mint a képeken? Mi lett a vége?
2022. júl. 12. 06:49
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg a képerol ki lehet szurni, hogy extrém kovér a csaj vagy se. ha nem extrém kovér, akkor menj ki vele egy randira. ha véletlen erosebb lesz, mint a te elvárásod, akkor elkoszontok és ennyi volt. Nem kell neki megmondanod, hogy kovér, eleve, miért is bántanád a csajt? Simán megmondod, hogy nem pattant ki a szikra nos ennyi.
2022. júl. 12. 10:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
A felülről készített selfie mindig gyanús, a spontán képek az igaziak.
2022. júl. 12. 10:36
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
nem kell megmondani az okot, egyszerűen; "köszönöm a randit, de sajnos úgy érzem nem egymást keressük. Sok sikert kívánok a továbbiakhoz".
2022. júl. 12. 10:48
 24/30 anonim ***** válasza:
11%
Már nem azért de aki egy túlsúlyos embert jabbának nevez az szégyellhetné magát nemtől függetlenül. Ha valami betegsége van akkor haljon meg egyedül nő vagy férfi nélkül? Lehet leadná a kg-okat de nem tudja mert beteg és gyógyszer sincs rá olyan jó. Nem mindenki azért 150-200kg vagy afeletti mert állandóan csipszet és csokit zabál meg napi 10 sört bevág, vannak különféle betegségek is. Akik meg ezen nevetnek pl: 20-as válaszoló azt kívánom neki legyen másnap ő is legalább 1 hétig 150-200 kg akkor lehet nem nevetne hanem alapállásban lenne a pofája! Szégyelljétek magatokat mélységesen!! Nekem sem jönnek be a kövérebb emberek de nem gúnyolnám soha őket főleg amelyik beteg azt nem!
2022. júl. 12. 12:39
 25/30 anonim ***** válasza:
14%
Nem gúnyolom. De ha azt mondom, 120 kg arra még sokan mondják, hogy macis. De sajnos ő tényleg úgy nézett ki. Neked kéne ilyen nő? Erre válaszolj inkább.
2022. júl. 12. 12:44
 26/30 anonim ***** válasza:
90%

Azért a 150 kg-t nem az egerek hordják össze! Ahhoz hogy hízz, kalóriatöbletet kell bevinned. Nem kell feltétlenül chipset zabálni, de ha az illető megeszik 3 grillcsirkét + köret + egy egész dinnye desszertnek, akkor sanszos, hogy rakódik rá néhány plusz kiló.

Bírom, amikor minden extrém túlsúlyos betegséggel jön. A betegsége miatt lehet, hogy hízékonyabb, de azért a 95 kg macis testalkat és a 150 kg jabba között elég nagy különbség van.

...és nem, nem kell párkapcsolat nélkül élnie, amennyiben talál olyat, akinek ez tetszik, de hadd ne boruljon már mindenki térdre előtte csak azért, hogy a kövér illető meg ne sértődjön.

2022. júl. 12. 12:49
 27/30 anonim ***** válasza:
83%

Nekem egy 80 kg-os nő is túl sok lenne. Mármint korban hozzám illőként, vagyis negyvenes nőként. Ha meg fiatal lennék és a 30 év alatti nők között keresgélnék, akkor 70 kg lenne a felső határ.

Lehet háborogni, ez az ízlésem. Egyébként én is vékony voltam és most ötven felé sem vagyok elhízva. A feleségem 44 évesen két szülés után 65 kg körül lehet, de biztosan 70 alatt.

120 kg az nekem nem macis, hanem vágósúly lenne.

2022. júl. 12. 12:52
 28/30 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként az említett illető nem betegség miatt volt olyan kövér. Bevallotta, hogy zabál, a reggeli neki hamburger és 2 liter kóla. 😑 De ha beteg lett vna se érdekelt vna. Lehet itt álszenteskedni, de kövér nő nektek sem kéne.
2022. júl. 12. 12:54
 29/30 anonim ***** válasza:
95%
Hol van a 170/100-as kis pocakos, erős vázizomzatú, napi akár 10 sört vedelő, csakis vékony nőt akaró troll szakértő?
2022. júl. 12. 13:06
 30/30 anonim ***** válasza:
95%

Már nem azért, de "Jabba" méretű elhízás nem alakul ki csak úgy magától egyik napról a másikra, ott azért bőven ludas az illető is. A betegség meg nagyon gyenge kifogás társkeresési szempontból, nehogy már bárkinek is azért kelljen összejönnie egy számára nem kívánatos kinézetű emberrel, mert "jaj hát szegény beteg, most akkor haljon meg egyedül?" Nem jótékonysági intézmény vagyunk, hogy pusztán jófejségből meg a másik iránti sajnálatból jöjjünk össze bárkivel is!

Betegség miatti hízás (nem elhízás!) hátterében az esetek döntő többségében pajzsmirigy probléma áll, amit orvos által felírt gyógyszerrel jól lehet kezelni. Ez nem úgy szokott kinézni, hogy egy átlag testsúlyú ember pajzsmirigy probléma miatt pikk-pakk 150 kg lesz..

Amúgy meg tök felesleges idekeverni a betegséget, ugyanis mint említettem párkeresés szempontjából ez nem állja meg kvázi kifogásként a helyét, másrészt meg az elhízott emberek jó nagy része szimplán szarik bele a normális étkezésbe, tömi magát minden szeméttel, ergo a saját hibája miatt van elhízva. Na az ilyet meg hadd ne kelljen már se sajnálnom, se szánalomból összejönnöm vele.

2022. júl. 12. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!