Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresőn ismerkedsz meg egy csajjal és randin kiderül, hogy kövér(ebb)? Ha ez neked nem bejövős a randi végén megmondod?
És ha beteg? Vagy az nem számít csak hogy kövér e? És akkor itt gyakorin a hasonló kérdéseknél azzal etetitek a kérdezőket hogy a nőket nem érdekli ha macis a férfi.
Pedig de! Aki nem 60-75 kg az megy a levesbe nálatok.
Nekem volt 2 ilyen eset is.
Az elsőnél abszolút nem jött be , nem mondtam meg a randin végén, csak másnap üzenetben,hogy nem érzem azt a bizonyos szikrát köztünk stb
A másik csaj is kövérebb volt mint gondoltam, soha nem is volt még teltebb barátnőm sem, ehez képest ma már 2 éve vagyunk együtt 😀
Túlságosan megfogott a kisugárzása, személyisége előben.
De azt mondom beszéljétek kamerán vagy kérj tőle képet.
Vagy majd megirod neki hogy személyesen nálad nem indult el a kémia stb
30/F
Emlékszem arra a meme-re, hogy a nők attól félnek, a pasi sorozatgyilkos, a pasik meg attól, hogy a nő kövér.
Úgy lennék faszi, aranyélet lehet.
De miért baj az, ha a kérdezőnek nem tetszenek a teltebb nők? Vagy miért baj az, hogy az egyik válaszolónak nem tetszik a Jabba kinézet? Ha őket ez szexuálisan nem vonza, akkor jöjjönek össze csak azért valakivel, hogy nehogy véletlenül mégsértsék?
Mások vagyunk, mindenkinek más tetszik: kinek a kövérebb, kinek a soványabb emberek.
Én is kérnék friss képet, vagy videóchat-et vagy majd a randin kiderül. Azt ne mondd neki, hogy a súlya miatt nem jön be, elég a "nincs köztünk kémia" szöveg.
Te, figyelj már, hány km-re laktok egymástól?
Most mi van, ha randiztok, megnézed élőben és utána döntesz?
Olyan szánalmas ez a "csekkolgatás", hogy friss képet kérjél meg videóhívást randi előtt. B+, ott lesz előtted, egy üdítőt fizetsz neki, egy órát eltöltesz vele és minden aggályodra választ kapsz. És még az is lehet, amit 12-es írt, hogy élőben megfog a személyisége, és kövérként is vonzónak fogod érezni.
Neked sem kell 130 kgos nő sem akkor ha beteg sem akkor ha zabál.
#10:
"Jabba"! 😂😂😂
Köszííí..., jót nevettem így reggel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!