Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresőn ismerkedsz meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresőn ismerkedsz meg egy csajjal és randin kiderül, hogy kövér(ebb)? Ha ez neked nem bejövős a randi végén megmondod?

Figyelt kérdés
Ismerkedek tinderen egy lánnyal, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy kövér-e a képek alapján (facebookján 3 éves a legújabb kép). Én sajnos nem szeretem a teltebb nőket (sok másban elfogadóbb vagyok). Ti veletek volt ilyen? Hogy randin derült ki, hogy jóval kövérebb, mint a képeken? Mi lett a vége?
2022. júl. 12. 06:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
3%

És ha beteg? Vagy az nem számít csak hogy kövér e? És akkor itt gyakorin a hasonló kérdéseknél azzal etetitek a kérdezőket hogy a nőket nem érdekli ha macis a férfi.

Pedig de! Aki nem 60-75 kg az megy a levesbe nálatok.

2022. júl. 12. 08:11
 12/30 anonim ***** válasza:
97%

Nekem volt 2 ilyen eset is.

Az elsőnél abszolút nem jött be , nem mondtam meg a randin végén, csak másnap üzenetben,hogy nem érzem azt a bizonyos szikrát köztünk stb

A másik csaj is kövérebb volt mint gondoltam, soha nem is volt még teltebb barátnőm sem, ehez képest ma már 2 éve vagyunk együtt 😀

Túlságosan megfogott a kisugárzása, személyisége előben.

De azt mondom beszéljétek kamerán vagy kérj tőle képet.

Vagy majd megirod neki hogy személyesen nálad nem indult el a kémia stb

30/F

2022. júl. 12. 08:14
 13/30 anonim ***** válasza:
82%

Emlékszem arra a meme-re, hogy a nők attól félnek, a pasi sorozatgyilkos, a pasik meg attól, hogy a nő kövér.

Úgy lennék faszi, aranyélet lehet.

2022. júl. 12. 09:06
 14/30 Víctor Orbanescu ***** válasza:
92%
Megköszönöm a kellemetes időtöltést, aztán megmondom, hogy nincs biofizikakémia, vagy mi a franc.
2022. júl. 12. 09:12
 15/30 anonim ***** válasza:
94%

De miért baj az, ha a kérdezőnek nem tetszenek a teltebb nők? Vagy miért baj az, hogy az egyik válaszolónak nem tetszik a Jabba kinézet? Ha őket ez szexuálisan nem vonza, akkor jöjjönek össze csak azért valakivel, hogy nehogy véletlenül mégsértsék?

Mások vagyunk, mindenkinek más tetszik: kinek a kövérebb, kinek a soványabb emberek.

Én is kérnék friss képet, vagy videóchat-et vagy majd a randin kiderül. Azt ne mondd neki, hogy a súlya miatt nem jön be, elég a "nincs köztünk kémia" szöveg.

2022. júl. 12. 09:21
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
11 És ha beteg és amiatt kövér?! Akkor máris meg kell sajnálni és össze kell jönni vele annak ellenére, hogy szexuálisan kicsit sem vonz? Ne vicceljünk már.
2022. júl. 12. 09:26
 17/30 anonim ***** válasza:
93%

Te, figyelj már, hány km-re laktok egymástól?

Most mi van, ha randiztok, megnézed élőben és utána döntesz?

Olyan szánalmas ez a "csekkolgatás", hogy friss képet kérjél meg videóhívást randi előtt. B+, ott lesz előtted, egy üdítőt fizetsz neki, egy órát eltöltesz vele és minden aggályodra választ kapsz. És még az is lehet, amit 12-es írt, hogy élőben megfog a személyisége, és kövérként is vonzónak fogod érezni.

2022. júl. 12. 09:38
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

Neked sem kell 130 kgos nő sem akkor ha beteg sem akkor ha zabál.

2022. júl. 12. 09:56
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a macis az nem egyenlő a Jabba kinézettel, hatalmas különbség van a kettő közt!
2022. júl. 12. 10:00
 20/30 anonim ***** válasza:
91%

#10:

"Jabba"! 😂😂😂

Köszííí..., jót nevettem így reggel...

2022. júl. 12. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!