Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik működő chatrulett oldal? (19L)
Figyelt kérdés
Csak hallottam róla de csak regisztrációs, meg fizetős kamuoldalak jönnek. Szívesen chatelnék egy ilyen véletlenszerű oldalon, akár külföld is érdekel legalább javul az angolom ami az egyetemen nem árt. Köszi.2022. márc. 19. 10:41
1/10 anonim válasza:
Voltam már azon az oldalon. Annyi farkat azóta se láttam. Valóban kapcsolgat random emberekhez, de a férfiak 90%-a már matyizott. Engem srácként ez hidegen hagyott.
2/10 anonim válasza:
A normális emberekhez végig kell kattintgatni a farkakon.
3/10 anonim válasza:
Amúgy mi vonz a random chatelésben? :)
5/10 anonim válasza:
Anotalk is jó lehet, csak ott van egy jópár troll/férfi a női kategóriában.
7/10 anonim válasza:
#5öt kiegészítve: 10-30perc (napszaktól függően) szórakozás, mire összedob egy normális emberrel.
8/10 anonim válasza:
Randochat. Mint mindenhol, ott is van pár hülye, de egész jó a helyzet.
9/10 anonim válasza:
Jesszus! Itt a bizonyíték, hogy túl sok az incel kérdés ezen az oldalon. Már azt olvastam, hogy chadrulett😂Azon gondolkoztam, mi lehet az? Valami büntetés nőknek, hogyha úgyis csak a chadek jutnak nőhöz, akkor legalább ne választhassunk közülük, csak akit kipörget a gép?🤣
10/10 anonim válasza:
8 igazad van ott is van egy ket hülye ember
De ám általában tok jó oldal vagyis nekem be vált. Ott találtam rá a mostani párommal 2,5 éve már együtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!