Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikor kell megtudnia a csajnak, ha a fiú szűz?

"Nyugodtan alapozd az első kapcsolatodat hazugságra, taktikázásra és a gyakori népének zsenialitására. 🤦"
Abban mi a hazugság, hogy nem mondja el, hogy szűz?
Akkor ennyiből minden hazugság, amit nem mondunk el magunkról. Pl. a kérdező nem árulja el, hogy 10 évesen leesett a fáról. Micsoda hazugság!
Akkor lenne hazugság, ha a csaj rákérdez a dologra, a kérdező meg letagadja.
Egyszerűen nem kell szóba hozni a témát, normális ember meg amúgy sem kérdez rá ilyenekre szerintem. Mit számít? Kit érdekel hány partnere volt vagy volt-e egyáltalán?

Ez egy alap kérdés ma már egy ismerkedés során én úgy érzem. Tőlem is megkérdezik folyamatosan, sokszor próbálok kitérni, eltérni a válaszadástól, de mindig visszatérnek rá...És akkor meg mondom az igazat és jön a döbbenet.
Egyébként a kérdező se erről beszél szerintem, hogy hazudjon-e...

23
Mert mi olyan borzalmas abban, ha valaki kíváncsi a partnere szexuális életére? Miért ne lenne ettől még normális az illető?

28. Azért ezt meg lehetne vétózni, van amelyik 22-23 évesen is kislány :)
N

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!