Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mikor kell megtudn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Karcsi022 kérdése:

Szerintetek mikor kell megtudnia a csajnak, ha a fiú szűz?

Figyelt kérdés
Leginkább a lányoktól várok választ! :)

2022. júl. 11. 06:06
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
78%
#20 Nincs más lehetőség. A nőkkel taktikázni kell, az őszinteség pedig szigorúan kerülendő, különösen ebben a helyzetben. Csak így lehet fenntartani egy kapcsolatot.
2022. júl. 11. 13:13
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Amint olyan bizalmi szintre juttok hogy tudnia kell. Legyél vele nyitott, ha érdeklődő. :)
2022. júl. 11. 13:14
 23/33 anonim ***** válasza:
51%

"Nyugodtan alapozd az első kapcsolatodat hazugságra, taktikázásra és a gyakori népének zsenialitására. 🤦"

Abban mi a hazugság, hogy nem mondja el, hogy szűz?

Akkor ennyiből minden hazugság, amit nem mondunk el magunkról. Pl. a kérdező nem árulja el, hogy 10 évesen leesett a fáról. Micsoda hazugság!

Akkor lenne hazugság, ha a csaj rákérdez a dologra, a kérdező meg letagadja.

Egyszerűen nem kell szóba hozni a témát, normális ember meg amúgy sem kérdez rá ilyenekre szerintem. Mit számít? Kit érdekel hány partnere volt vagy volt-e egyáltalán?

2022. júl. 11. 13:30
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
#23 nem azért de manapsàg ràkérdeznek. Nemrég voltam randin egy csajjal és tök spontàn kitért arra ,hogy mennyi nőm volt meg ilyenek, és úgy hogy màr azért van tapasztalat még úgy is szinte zavarba hozott aztàn csak körülbelüli értékeket mondtam mert amúgy senkinek semmi köze hozzà,majd ha mélyebb lesz a viszony elmondom neki részletesen ha annyira kìvàncsi :D
2022. júl. 11. 13:36
 25/33 anonim ***** válasza:
85%

Ez egy alap kérdés ma már egy ismerkedés során én úgy érzem. Tőlem is megkérdezik folyamatosan, sokszor próbálok kitérni, eltérni a válaszadástól, de mindig visszatérnek rá...És akkor meg mondom az igazat és jön a döbbenet.

Egyébként a kérdező se erről beszél szerintem, hogy hazudjon-e...

2022. júl. 11. 13:46
 26/33 anonim ***** válasza:
85%

23

Mert mi olyan borzalmas abban, ha valaki kíváncsi a partnere szexuális életére? Miért ne lenne ettől még normális az illető?

2022. júl. 11. 14:19
 27/33 anonim ***** válasza:
83%
25: férfi vagy vagy nő? Meg nem az a lényeg, hogy mikor kell megtudnia, hanem hogy mit reagál, ha megtudja.
2022. júl. 11. 16:13
 28/33 anonim ***** válasza:
64%
Egyébként a lányok korán érnek és rengeteg udvarlójuk van, ezért ha kiderül, akkor nem biztos, hogy pozitívan jön ki a dolog. Ne felejtsd el, van rajtad kívül millió jelentkező, akikből válogathat.
2022. júl. 11. 16:16
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

28. Azért ezt meg lehetne vétózni, van amelyik 22-23 évesen is kislány :)

N

2022. júl. 11. 16:40
 30/33 anonim ***** válasza:
79%
29: az még nem jelenti azt, hogy nincs túl jópár kapcsolaton.
2022. júl. 11. 16:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!