Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lany mindenkivel kavar egy buliban, de tenyleg mindenkit konkretan levadasz, csak engem nem, az azt jelenti, hogy nagyon csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 23:01
11/14 anonim válasza:
Okés és te hány csajnál kezdeményeztél bármit is a szórakozóhelyen? 0? Na akkor pont annyi csajod is lesz...
12/14 anonim válasza:
10 fiuval tancolt? En is szoktam tancolni,aztan kielezodik,h nem csokolozok soha buliba meg meg baratom is van.
Nem vagy neki szimpatikus. Ennyi. Kar ezen rugozni.
13/14 anonim válasza:
Nem azt jelenti, hogy csúnya vagy. Tévedsz.
Egyszerűen nem vagy az esete. A többiek, akikhez nem ment oda, aligha írtak ki ide olyan kérdést, mint Te, pedig eszerint ők is csúnyának tarthatnák magukat.
Neked tetszik minden lány egy buliban? Aligha. Ez már így van: kinek a papné, kinek a pap (...kinek a lánya, de mindenkinek a nő).
Emiatt ne búsulj.
14/14 Gyépésmérnök válasza:
Tudom fájdalmasan hangzik, de igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!