Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van annak bármi jelentősége, hogy a munkatársam,amikor telefonál, akkor sokszor megesik, hogy a szemembe néz , kicsit olyan meredten?
Figyelt kérdés
Nincs köztünk olyan szoros kapcsolat,csak munka miatt találkozunk néha.Ekkor van amikor közben hívják őt, akár munka akár magánügyben.Ilyenkor hátrébb megyek nehogy azt higgye, hogy hallgatózok, bár mivel ő vette fel a telót,lehet neki kellene arrébb mennie. És ha ott vagyok akkor néha azt veszem észre, hogy a szememet nézi közben,de kissé meredten.Ezzel nagyon nagyon zavarba tud hozni,mert bele vagyok esve,de ő ezt nem is sejti, mivel idősebb házas férfi.2022. júl. 10. 20:13
1/5 anonim 

válasza:

Akkor add a tudatába hát ha lehetnél a szeretője
2/5 anonim 

válasza:

Nem gondolnám, hogy ennek bármi jelentősége van, az előző munkahelyemen velem szemben ült a kolléganőm és neki is az volt a szokása, hogy engem nézett meredten, miközben a másik embert hallgatta a vonal végén. Én, ha telefonálok, fogalmam sincs, merre szoktam nézni, mert a másik emberre figyelek, akivel beszélek.
41/N
3/5 anonim 

válasza:

Mert kozben fejben tartja veled mirol volt szo
Ha en eppen hűtőt takaritok kesztyuben de meg kell állnom mert hivnak, hivas kozben lesem a hűtőt hogy folytatnám.
4/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem veszi észre magát, miközben beszél valakivel, mert arra koncentrál.
5/5 anonim 

válasza:

Vagy azért néz, mert általad jobban tud koncentrálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!