Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen kaliberű nőt fel tudjak szedni?

Én elvesztettem a fonalat, miről is megy a vita pontosan ?
Plusz ha jól olvasom akkor két nő nem ért valamiben egyet.

"Érdekes lenne, ha így működne egy társadalom, ezt te se gondolhatod komolyan."
Miért, úgy hogyan működik, hogy belepofázol más dolgaiba kéretlenül, amihez egyáltalán nincsen semmi közöd? És pontosan ez a baj, hogy ezt csinálja a nagy társadalom többsége. Mi köze van bárkinek is ahhoz, hogy szomszéd Maris agyonra szolizza magát, a boltos Piri meg folyamatosan zabál. Semmi. Ők viselik majd a következményeket, és nem te a nagyon ókos Juci. Te max. elégedetten elmehetsz szarni egyet annak tudatában, hogy tudtad előre, hogy ez lesz. De ne ringasd már magad abban a tévhitben, hogy a beszólásaiddal majd megváltoztatod a világot egyedül. Lehet nyomkodni a pirosat, sokan nem bírják a nyers, egyenes beszédet.

"Lehet nyomkodni a pirosat, sokan nem bírják a nyers, egyenes beszédet."
Úgy tűnik, leginkább te nem bírod. :D
"De ne ringasd már magad abban a tévhitben, hogy a beszólásaiddal majd megváltoztatod a világot egyedül."
Én magam írtam le, hogy nem hiszek és nem várok ilyesmit. Nem tudsz olvasni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!