Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell ahhoz, hogy egy ilyen kaliberű nőt fel tudjak szedni?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 10. 14:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindenki a penzre bukik, de azert nezz mar ra a googleben mennyibe kerul az hogy igy nezzen ki. Hajszokizes felhosszu hajra 17-20 ezer per hó a fodrasznal, gellak van a kormen ami 3 hetente 7 ezer, az alakjan latszik hogy konditerembe jar, ami havi 16 ezer minimum a havi berlet. Biztos szed vitamint is, 5000 egy hajvitamin, 5000 egy multivitamin, az arckreme se lehet 4000 ftos a kinaibol. A patikai kremek ara 10 ezer ft legalabb. Ez ez egy minimal. Biztos egeszsegesen eszik, avokado, gyumolcsok,mind kur.va draga. es meg arckezelest ruhat, sminket bele se szamoltunk. Egy atlag nonek havi 100.000et kene magara kolteni hogy csinos legyen es ennek tovbszoroset, hogy igazi bombazo legyen. Az orra egyertelmuen mutott.
2022. júl. 10. 16:56
 32/63 anonim ***** válasza:
67%

31

Nem járok sem konditerembe (itthon edzek 6 éve, voltak időszakok, amikor jártam), sem körmöshöz, nem szedek vitamint, és vegyesen használok 4 és 15 ezres arckrémeket (nem tudom, mi a francért lenne valaki rondább egy 4 ezer ft-os Mixa vagy Neutrogena krém mellett, pláne fiatalon), nem járok arckezelésre. Mégis egyértelműen jobban nézek ki ennél a hölgynél, pedig 8 évvel idősebb vagyok (mégis inkább ő néz ki idősebbnek), és bónuszba még nem is vagyok ilyen műanyag, semmim nincs műtve és nincs műszempillám, nem nézek ki prostinak.

Azt elismerem, hogy minőségi ételre, ruhára és sminkre sokat költök, de közel sem olyan a helyzet, mint ahogy azt te leírtad.

Kifejezetten igényes nő vagyok, aztán a sok kamu h-ülyeséged szerint mindjárt kiderül, hogy valójában egy slampos, senkiházi tróger vagyok. :D Aha.

Nem az arckezeléstől, a 10 ezres krémtől, a géllakktól/műkörömtől, műszempillától lesz valaki bombázó. A plasztikától meg még annyira sem, az csak arra utal az esetek 90%-ában, hogy betegesen önbizalomhiányos és agymosott az illető.

Értelmes nő amúgy magának keresi meg ezekre a dolgokra a pénzt.

2022. júl. 10. 18:12
 33/63 anonim ***** válasza:
66%
Utolso. Nem tudjuk ge hogy nezel ki nem is erdekel. A kerdezo az instagramos szőkére volt kivancsi, akin bizony latszik a karján hogy konditermi geptol izmos, nem otthoni tornavideotol. Latszik hogy fodraszolt szokitett haja van, latszik hogy sargas egyenletes szolis barna bore van, a fogainak a szine hofeher tehat feherriteti ( fogdokim mondta hogy a fog valodi arnyalata bem a feher habem a kremszinu), a gellak is latszik a kormen. Innentol mar csak be jell potyogni a googleba es kiadja az arakat a kereso fosraszra, szokiteste, szolira, fogfeheritesre, gellakra, kondiberletre es tudod aki mar ennyire igenyes, az mar masra is kolt kajatol vitamintol kremekig.
2022. júl. 10. 18:44
 34/63 anonim ***** válasza:
73%
Es meg valami. A hulye no az aki magara ennyit kolt es hagyja hogy egy ferfi ingyen elvezze. Az okosabbja elkeri az arat es pluszba jon ki nem minuszba.
2022. júl. 10. 18:47
 35/63 anonim ***** válasza:
100%
40 körüli bi nőkènt jó csajnak látom, de társnak nem kène az biztos. De az ilyen lányok hamar megcsúnyulnak/öregednek arcra, sokkal hamarabb, "mint mi" átlagos nők.
2022. júl. 10. 19:05
 36/63 anonim ***** válasza:
77%

" akin bizony latszik a karján hogy konditermi geptol izmos, nem otthoni tornavideotol"

Az, hogy valaki otthon edz, nem azt jelenti, hogy tornavideókkal bohóckodik. :D

" A kerdezo az instagramos szőkére volt kivancsi"

Nem is abba kötöttem bele.

Hanem ebbe az egyértelmű faxságba:

" Egy atlag nonek havi 100.000et kene magara kolteni hogy csinos legyen es ennek tovbszoroset, hogy igazi bombazo legyen. "

2022. júl. 10. 19:37
 37/63 anonim ***** válasza:
92%

És akkor még nem is lesz csinos, csak leamortizált, mint ez a csaj. Őt is csak a fiatalság tartja egyben, ha adna magára, a cigányságbarna szín érdekében nem pusztítaná a bőrében a kollagént.

Kicsit máshogy néz ki az (szó szerint), mikor az ember a hosszú távú szépség mellett dönt a fiatalkori önpusztítás és szarok magáraragasztása helyett. Ha az étrendet beleszámoljuk, bizony nem olcsó az sem. Kirakatpicsának lenni és vakká válni a következményekre hosszú távon drágább viszont.

2022. júl. 10. 20:07
 38/63 anonim ***** válasza:
100%
Látom, az incelek lepontoztak. Savanyú a szőlő? 30-as voltam
2022. júl. 10. 20:26
 39/63 anonim ***** válasza:
100%

37

Na igen, ezt (is) magyaráztam én is. Ezért lehet még 30 évesen is sokkal jobban kinézni, mint ő 22 évesen.

Nem a géllakktól, műszempillától, szolitól lesz valaki "igazi bombázó"

Azért meg mindjárt én kérek elnézést, hogy nem vagyok qrva. :D

2022. júl. 10. 20:37
 40/63 anonim ***** válasza:
0%

Nincs ezzel a lánnyal baj így elsőre külsőleg. Nem akarok beállni a “30 évesen 12-nek néznek.” frusztrált viperák közé.

Viszont az ront rajta sokat, hogy szolizik és platinaszőke haja van. Lehet, hogy azt hiszi, ettől lesz igényes nő, viszont a természetes tónusához nem passzol. Fehérebb bőrrel és a természetes hajszínével vonzóbb lenne.

2022. júl. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!