Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, összejönnétek egy olyan férfival, aki 207 ezret keres 31 évesen?
"Az olyan nem párkapcsolatot keres hanem valakit aki eltartja." - mivel nőként a többszörösét keresem az említett összegnek, így nincs szükségem senkire, aki eltart. Viszont én sem azért dolgozom, hogy másnak kipótoljam az alacsony fizetését a sajátomból, miközben még mondjuk szeretnék gyereket is, azt meg csak én tudom kihordani és megszülni is.
Szóval nem mindenki aranyásó, csak mert szeretne haladni az életben a partnerével együtt, nem pedig azért dolgozni még pluszban, hogy a partnere tudjon enni mást is, mint parizer meg zsemle.
#22: A te idődben még nem frusztrált az interneten mások élete. Ami még a legkevésbé aranyásó nőből is kihozza a "Drágám, most csak last minute ennyi egy görög út, menjünk el, felesbe neked is csak ennyi lenne. Légyszi, most lakásra már hiába gyűjtünk."
Abban az időben még az értékteremtő, hasznos munkának volt becsülete, nem a pénznek.
Akkoriban az alvilági emberek nem bújhattak a "bíróságon nem ítéltek el, mert kimosott az ügyvédem" mögé, hanem elsöpörte őket a népharag.
És abban az időben a parizer meg a zsemle teljesen normális kaják voltak, nem ilyen-olyan gourmet szendvicsek több ezer forintért meg fine dining.
Akkoriban a női közbeszéd sem olyan volt meg az anyák sem úgy nevelték a lányaikat, hogy gazdag legyen, mert úgyis megcsal.
Én olyannal nem jönnék össze, aki forintban kapja a fizetését.
19/L
24,
31 vagyok. Ez már az az idő lenne? Két fiam van, volt már hogy ezen a témán agyaltam. Mi lesz még?!Szerintem régen minden jobb volt.
"És abban az időben a parizer meg a zsemle teljesen normális kaják voltak, nem ilyen-olyan gourmet szendvicsek több ezer forintért meg fine dining."
Soha nem volt normális kaja a parizer és a zsemle, ha minimálisan is akarsz adni az egészségedre és a testedre.
Ja, és gourmet szendvicseket sem fogyasztok, és a fine dining-ot meg azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák. Nemcsak végletek léteznek.
#27: Amikor szénnel meg fával tüzeltek, amikor zárt térben mindenhol dohányoztak és mikor eldönthetted, hogy olyan munkát akarsz végezni, ahol azbesztózist kapsz 10 éven belül, szilikózist ugyancsak 10 éven belül, ha addig nem omlik rád a bánya, vagy építőiparban mész tönkre, esetleg a hígítótól épültél le festőként, csak nem olyan gyorsan és látványosan, mint egy herbálos, akkoriban a parizer és a zsemle zsír, laktóz, glutén, szénhirdrát és adalékanyagtartalma volt a legkisebb problémája az embereknek, meg hogy teljes kiőrlésű-e a zsemle. Kár, hogy a fiatalabb generációkat erre már nem tanítják, így rácsodálkoznak az életre, hogy régen hogy tudtak az akkori emberek így élni.
Pedig sokkal jobban. Bár abban a korban születtem volna.
A lényege egyetlen szó volt: KÖZÖSSÉG
Nem kellett hozzá vallás. Nem volt ezerféleképpen megosztott a nép.
Te magad vagy az élő példa, hogy egy ilyenen is elcsúszhat egy ismerkedés, hogy beszólsz a parizerre és a zsemlére. Én egyetlen embertípustól vagyok hajlandó ezt az érvet elfogadni. Aki példásan egészségtudatos életet él az élete minden területén. Mindig egészségesen étkezik és rendszeresen sportol is.
Amikor valaki pí vizet iszik meg csak olyasmit vásárol 3x-os áron, amire rá van írva, hogy bio (mert akkor az biztosan úgy van, aztán mikor lebuktatja a NÉBIH valamelyiket, hogy patkányok meg csótányok rohangálnak náluk én meg közlöm vele, hogy ez csak a jéghegy csúcsa és még mennyire nem derül fény akkor vagy az összeesküvéseivel jön, hogy ezt a húsipari lobbi terjeszti vagy hogy ő akkor is biót fog fogyasztani, ez nála vallási dolog) azzal nem tudok azonosulni. És mivel ő felsőbbrendűnek tartja magát nálam, holmi parizeres, zsemlés senkiházi prolinál, ezért kicsit érdekes.
A másik meg, mikor attól érzi magát sznobnak, hogy nem fogyaszt ilyen kajákat, de ugyanúgy eszi a szemetet, mint az összes többi a mekiben meg a többi helyen. Esetleg annyit csavar a dolgon, hogy vegánburgert kér light kólával meg rizstejjel issza a Starbucksban a kávét. Otthon meg el van szállva magától, hogy ő mennyivel egészségtudatosabb, mint a nagyszülei, akik még olyan undi kajákat esznek, mint szalonna meg kolbász meg azt a zsíros tejet, ami a tehénből jön ki...
"Kár, hogy a fiatalabb generációkat erre már nem tanítják, így rácsodálkoznak az életre, hogy régen hogy tudtak az akkori emberek így élni."
Nem csodálkozom rá semmire. Nem vagyok h.ülye, akármennyire is azt szeretnéd, de egyszerűen amit leírsz, irreleváns, mivel nem abban a helyzetben vagyok szerencsére, hanem olyanban, hogy megválogathatom, hogy mit eszem.
(OFF: Lesz.arom a glutént)
"Te magad vagy az élő példa, hogy egy ilyenen is elcsúszhat egy ismerkedés, hogy beszólsz a parizerre és a zsemlére. "
Csússzon.
Én már 9 éve párkapcsolatban élek.
" Én egyetlen embertípustól vagyok hajlandó ezt az érvet elfogadni. Aki példásan egészségtudatos életet él az élete minden területén. Mindig egészségesen étkezik és rendszeresen sportol is."
Én ilyen vagyok.
Bár azért néha nassolok, de alapvetően egészségesen étkezem. Nincs bajom azzal, ha a másik néha megeszik egy parizeres zsemlét, mert szereti, de jobban tetszik, ha alapvetően nem ilyenekből áll az étrendje. Nekem sem a nasik és a szemét kaják teszik ki, hanem a 80-90%-a tápláló, egészséges étel.
Azt beteges elvárni, hogy valaki SOHA ne egyen semmilyen szemetet, vagy ne nassoljon.
A sportot viszont 6 éve űzöm, heti 5-6x edzek, és csak akkor hagytam ki edzést, ha megsérültem, beteg voltam, vagy nyaralni mentem. Egyéb esetben csak átszerveztem.
"Amikor valaki pí vizet iszik meg csak olyasmit vásárol 3x-os áron, amire rá van írva, hogy bio "
Ostobaság, én ilyenekt nem támogatok, semmit nem jelent kb., hogy bio, a pí víz meg azt se tudom, hogy micsosa.
"Esetleg annyit csavar a dolgon, hogy vegánburgert kér light kólával meg rizstejjel issza a Starbucksban a kávét"
Attól, hogy leszólom a parizeres zsemlét, nem eszem/iszom ilyen sz.arokat. Nem vagyok vegán, de még vega sem, tehéntej ellenző sem. Semmi pénzért nem ennék vegán burgert, sem vegán "sajtot", sem azt a furcsa képződményt, amit a darálhúsokhoz szoktak tenni, hogy vegán "darálthús".
Ilyen szánalmas divatmaszlagokkal összemosni a valódi egészségtudatosságot színtiszta demagógia, érvelési hiba.
#29: "Azt beteges elvárni, hogy valaki SOHA ne egyen semmilyen szemetet, vagy ne nassoljon."
Téged az ilyen kijelentéseidért hogy nem támadnak azok a nőtársaid, akik elvárják, hogy a férfi márpedig igenis legyen vegán?
"Ilyen szánalmas divatmaszlagokkal összemosni a valódi egészségtudatosságot színtiszta demagógia, érvelési hiba."
Tapasztalat. Nem mosok össze semmit.
Ez alapján normálisnak tűnsz. Nem hiába van párod 9 éve. A társkereső szinglik az általam említett beteg kategóriák valamelyikébe tartoznak.
Egyébként mitől lett nálad ennyire szemét a parizeres zsemle? Úgy értem, az előbb én is felsoroltam egy rakás olyan kaját, ami károsabb ennél és rendszeresen eszik emberek (csak mert divatos, mint gyorskaják, chips, kekszek, pékáruk az energiaitalról már nem beszélve), ezzel szemben a parizeres zsemle elvitathatatlan előnyei, hogy
- olcsó
- könnyen és gyorsan akár konyha meg elektromos áram nélkül egy svájcibicskával össze tudod dobni.
- sokáig nem igényel hűtést, így kiránduláshoz kiváló (bár a szalámi még jobb, de gondolom arról is hasonlóan vélekedsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!