Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, összejönnétek egy olyan férfival, aki 207 ezret keres 31 évesen?

Figyelt kérdés

2022. júl. 8. 13:24
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Szintén pedagógus vagyok, szintén 207 ezerrel, két macskát és önmagamat is csak akkor tudom fenntartani, ha egyik macska se beteg. Nem hiszem, hogy összejönnék egy azonos szinten lévővel, sőt, gyanús, hogy hamarosan pályaelhagyó leszek épp ezért. Mert ennyiből, úgy, hogy gyakorlatilag a következő cirka 10 évben se fog nőni a fizetés, nem lehet családot tervezni, de még gyerek nélkül is szinte lehetetlen anyagilag előre haladni.

26 éves vagyok, 4 éve dolgozom óvónőként, akkor 120 ezerrel indultam, azóta minden minimálbér emelésnél kompenzálnak, csak, hogy ne keressek kevesebbet, mint a minimum. Az egyetlen, ami emellett a pálya mellett szól, hogy elnézőek ha az embernek táppénzre kell rohangálni a gyerek miatt. Egy nagyon húzós év van mögöttem, jövőre elkezdek körmösnek tanulni, mert azt a meló mellett is lehet, ahogy a bébiszittelést is, amit eleve csinálok, illetve nyaranta táboroztatok, hogy nyáron beleférjen pár Balatoni kiruccanás, meg év közben esetleg néha valami éttermi kaja, mozi, stb. Meg persze, hogy legközelebb ne kelljen pénzt kérnem kölcsön, mikor a macska beteg lesz, vagy a kocsival történik valami, hanem legyen elég tartalék. Szánalmas az egész.

Szóval, valakivel, aki ebben látja a jövőjét és innen akar nyugdíjba menni, illetve emellett nem keperkedik több más melóval, hogy pénze is legyen, ha már ilyen hülye hobbit választott... Nem hiszem, hogy lenne közös jövőnk. Hiába vagyok szinte azonos cipőben.

Barátnőm szintén középiskolai tanár, mellette takarít és ruhaboltban dolgozik félállásban. Nyaranta a Balatonon keres plusz melót, amíg a suli szünetel. Így el lehet érni azt a bejövőt, amiből valóban lehet félrerakni, de kétlem, hogy megéri és ismétlem, lehetetlen így családot vállalni.

Szóval, lehet mondani, hogy aki a fizetés miatt nem jönne vele össze, az egy utolsó kapcarongy, de a realitás, hogy lassan 1000 forint egy kiló kenyér és luxus cikk a gyümölcs, hogy szintén luxus az állattártás, amennyiben nem a hátsó kertbe kikötött buksi a szint. Hogy, ha buszozok az 7300 egy hónapban, és szerencsém van, mert közvetlen helyijáratom van a munkahelyre, így nem kell átszállni, elég 45 perccel a kötelező beérkezési idő előtt elérnem a buszt. Ha kocsival akarnék menni, az több, mint egy tank benzin/hó + a parkoló bérlet. De, ha nagyon akarom sorolhatom még.

Lehetne jobban spórolni, persze.

De ha az ember aközött választhat, hogy normál szinten él, jól táplálkozik és esetleg még hobbija, állata is van és az ehhez szükséges pénzt így, vagy úgy megkeresi (akár plusz munkával, akár váltással) illetve aközött, hogy mindent minimálba old meg, hogy 20-30 év múlva meg legyen egy ház árának talán a fele, de legalább pedagógus marad és annál többet, mint a minimum nem tesz...

Nem tartom magam aranyásónak. Pontosan tudom, milyen az, mikor egy 20 ezer forintos extra ("felesleges") kiadás gondolatától gombóc nő az ember torkába. Nem várom el a páromtól, hogy ő emelje ki ebből a helyzetből. Sőt, jelenleg, mivel ki tudtam adni a lakásom, én állok jobban.

De, azt elvárom a páromtól (ahogy magamtól is), hogy küzdjön azért, hogy jobb legyen. Annak, akinek elég egy tanári fizetés, ez túl nagy nyomás lenne, túl nagy elvárás és soha nem találnánk egy ritmusra.

Szóval, ha valaki a fizetése miatt nem akar ismerkedni egy másik emberrel, nem biztos, hogy le lehet annyival zárni, hogy az illető haszonleső, mert lehet ennél némileg összetettebb a kép.

2022. júl. 8. 14:52
 12/31 anonim ***** válasza:
83%

Hmm. Ha egy nő azért nem jönne össze veled mert ennyit keresel akkor nem is érdemel meg téged. Az olyan nem párkapcsolatot keres hanem valakit aki eltartja. Az a baj, hogy mostanában nagyon megszaladtak ezek a marhaságok. Főleg itt az oldalon. Mondjon bárki bármit egy párkapcsolat 2 ember személyiségéről szól és arról, hogy mennyire képesek összeegyeztetni a személyiségüket. Nem a házról, kocsiról, fizetésről.

Egsébkent itt az oldalon rengeteg nő van aki összejött egy pénzes csávóval aki napi szinten terrorban tartja, de mivel szereti (kell neki a lóvé) ezért nem hagyja el. Napi szinten látni ilyen kérdéseket. Mondjuk az ilyet nem kell sajnálni, megérdemli a sorsát.

2022. júl. 8. 15:06
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy doktorandusz hallgató is kb. ennyit keres.
2022. júl. 8. 15:15
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

"Nem várom el a páromtól, hogy ő emelje ki ebből a helyzetből. Sőt, jelenleg, mivel ki tudtam adni a lakásom, én állok jobban.

De, azt elvárom a páromtól (ahogy magamtól is), hogy küzdjön azért, hogy jobb legyen."

A lakásodért, amit ki tudtál adni mennyit küzdöttél?

2022. júl. 8. 15:18
 15/31 anonim ***** válasza:
78%

Nálam nem lenne akadály ha a férfi ennyit keres. Az meg plusz jó pont ha tanár.

Én elvált anya vagyok. Kicsit duci a testalkatom és 32 vagyok.

2022. júl. 8. 15:18
 16/31 anonim ***** válasza:
94%
Mivel pedagógus vagy, igen. Tiszteletre méltó hivatás, sok tudást és türelmet igénylő munka, és nem te tehetsz róla, hogy alulfizetnek.
2022. júl. 8. 15:36
 17/31 anonim ***** válasza:
23%
A másik fél fizetését is add hozz és akkor már javul a helyzet financiálisan is. Persze - villát még nem vehetnétek belőle.
2022. júl. 8. 15:46
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

9 hullámvölgyek lehetnek anyagi téren is. Én most keresek annyit, mint 4 évvel ezelőtt. Akkor még nagyon jól fizető munkám volt. Egzisztenciám megvan. Újépítésű 2022ben épülő lakás lakás, szinte önerőre.

Ebből csak azt akarom mondani, kereshet 100ezret is attól még nemtudni milyen anyagi háttérrel rendelkezik. Ez lehet pozitív. Illetve a kula fizu, ha törekvése van rá úgy sem lesz állandó az életében. Ha ezzel megelégszik akkor van baj. 1 életünk van! Jól kell keverni a kártyákat! Vagy legalábbis a lehetőségeinkhez mérten a legtöbbet próbáljuk meg kihozni belőle.

2022. júl. 8. 16:35
 19/31 A kérdező kommentje:

"attól még nemtudni milyen anyagi háttérrel rendelkezik"

Székesfehérváron élünk, szüleimnek saját, 1,5 szobás lakása van. 2 nővérem van, ők már nem élnek velünk, megházasodtak, dolgoznak. Anyukám ápoló, apukám bolti eladó.

2022. júl. 8. 16:42
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha amiatt ennyi, mert egy elhivatott tanár, akkor igen. Ha utálja, elrontottnak tartja az életét, akkor nem.
2022. júl. 8. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!