Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudhatom,ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom,ha egy férfi azért bókol mert bejövök neki,vagy csak simán figyelmes, kedves?

Figyelt kérdés

Nyilván van ami egyértelmű,de vannak olyan bókok is amik nem feltétlenül vonzalom miatt van.Pl jó a hajad, jól áll az új szemüveg, szép a körmöd,... ilyen alapdolgokat ha mond vki attól még nem biztos,hogy tetszem neki,?

Inkább férfiakhoz szól a kérdés akik szoktak bókolni.

2022. júl. 6. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk ha naponta/hetente mond ilyeneket, az gyanús. Azon túl biztos viselkedik még úgy, hogy sejts valamit, vagy mond olyanokat, amik arra utalnak hogy tetszel neki.
2022. júl. 6. 20:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez kevés info, kellene kontextus. Próbáld megfigyelni, hogy más nőknek is szórja -e ezeket az elcsépelt bókokat, vagy csak téged tisztel meg velük, illetve hogy a bókoláson kívül máshogy is szokott veled kedves, érdeklődő lenni.

Én azt vettem észre, hogy ha tetszem egy pasinak, akkor kb állandóan ott lebzsel körülöttem, folyton piszkál, flörtöl, kérdezget stb, személyiségtől függően.

(Bocsi, hogy nőként válaszoltam.)

2022. júl. 6. 20:10
 3/10 anonim ***** válasza:
2022. júl. 6. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyről ismerem,de elég ritkán találkozunk.Nem konkretanegy helyen dolgozunk, így nem tudom megfigyelni sajna, hogy más nőkkel hogy viselkedik.
2022. júl. 6. 20:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez csak "élőbeli-like" vagy harapnak rá vagy nem.vesztenivalo nincs.
2022. júl. 6. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Ennyiből semmit nem lehet megállapítani!
2022. júl. 6. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és ha bókol, akkor próbálj vele kicsit beszélgetésbe elegyedni.. Így lehet, hogy kiderül miért teszi..
2022. júl. 6. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:
54%

A férfitól függ. Ha kettőt nem szól, akkor a "szia" vagy a "te is ezen a buszon utazol?" is azt jelenti, hogy bejössz neki.

Ha alapból ilyen mindenkivel jófejkedős és az egyiknek a motorját dícséri meg a másiknak a zakóját a harmadiknak meg a körmét, akkor azért ne nyomulj még rá, akkor sem ha jó pasi, mert koppansz egy nagyot, aztán jön a brühühű, hogy nő létedre le lettél pattintva. Közben meg simán lehet, hogy b*zi vagy impotens, csak a nagydumás jófejkedésével próbálja meg leplezni, te meg csak égsz. Aki ilyen proaktív nagydumás gyökér attól, na attól várd meg a konkrét, direkt kezdeményezést.

Azzal kéne inkább normálisnak lenni, aki alig tud magából két mondatot kipréselni.

2022. júl. 7. 00:41
 9/10 anonim ***** válasza:
54%

#2: "Én azt vettem észre, hogy ha tetszem egy pasinak, akkor kb állandóan ott lebzsel körülöttem, folyton piszkál, flörtöl, kérdezget stb, személyiségtől függően."

Ezért jöttök össze elmebetegekkel. Mert ez csak annyit jelent, hogy megdugna és van is hozzá kellő magabiztossága, hogy maximum azzal lehetne letörni a szarvát, ha egy dominánsabb alfa becsicskítaná. Mennyi ilyet láttam... Azt hiszi ő az arc az irodaház kiskakasa a recepciós lányoknál, aztán megjelenik a takarítócégtől a kigyúrt cigánygyerek és feszülés nélkül, haverkodva, jófejkedve 10 mondat alatt magára vonja a nők figyelmét és a 3 közül csak a legaranyásóbb kérdezi még meg, hogy akkor őt azért hazaviszi-e az Audival, a másik kettő már a másik srácon csüng.

Mindig azzal vagytok együtt, aki szórakoztat. Ha az iPhonennak vagy a lapostévének lenne farka, akkor azzal járnátok. Ti jöttök a tárgyiasítással, miközben a férfi csak eszköz. Ha a konyhában összeesik, akkor miután megnéztétek a 80 db TikTok videót kimentek inni és utána csináltok egy TikTok videót arról, hogy megtaláltátok a kihűlt testű pasitokat és kihívtátok rá a mentőtöket és éppen pánikoltok, ezért nincs rajtatok a műszempilla.

2022. júl. 7. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Van aki mindenkinek bókol, de figyel azért arra hogy titokban zajlódjon, van aki meg gátlástalanul nem is figyel erre. Az első típus aljasabb, de talán ez a férfilét lényege hogy több helyen protezsálják magukat, egyszer valahol csak lest valaki aki bekapja a ... legyet.
2022. júl. 7. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!