Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy unalmas ember hogyan tudna érdekesebbé válni?

Figyelt kérdés

Világ életemben szürke egyéniség voltam, semmi kiemelkedőt nem tudtam felmutatni és jól el is voltam így egymagamban. Azonban a párkeresés során sorra előjött, hogy nem vagyok túl érdekfeszítő a nők számára. Sem a mindennapjaim, sem a hobbijaim nem érdekesek, nem tudok izgalmas dolgokat mesélni (nem járom havonta a világot pl.), ha megkérdezik, mi történt velem az elmúlt napokban, nem tudok mit mondani, mert tök átlagos dolgok, hazudni pedig nem szeretek és nem is tudok, hogy jobbnak tűnjek. Viszonylag kevés tevékenységben tudok kiteljesedni, így a "keress új hobbikat" szakaszon már túl vagyok többszörösen.

Viszont azt látom, az ismeretségi körömben is vannak külső szemlélőként unalmas emberek, mégis a párjuk csillogó szemmel néz rájuk, valami "mágikus erőnek" köszönhetően. Bennük mit láthatnak és hogyan válthatnék ki én is ugyanolyan érzéseket egy nőből a "semmire"?!

Szép lassan láthatatlanná válok...

2022. júl. 5. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
40%
#10: saját magadat cáfoltad meg, nem tűnt fel?
2022. júl. 6. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!