Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy unalmas ember hogyan tudna érdekesebbé válni?

Figyelt kérdés

Világ életemben szürke egyéniség voltam, semmi kiemelkedőt nem tudtam felmutatni és jól el is voltam így egymagamban. Azonban a párkeresés során sorra előjött, hogy nem vagyok túl érdekfeszítő a nők számára. Sem a mindennapjaim, sem a hobbijaim nem érdekesek, nem tudok izgalmas dolgokat mesélni (nem járom havonta a világot pl.), ha megkérdezik, mi történt velem az elmúlt napokban, nem tudok mit mondani, mert tök átlagos dolgok, hazudni pedig nem szeretek és nem is tudok, hogy jobbnak tűnjek. Viszonylag kevés tevékenységben tudok kiteljesedni, így a "keress új hobbikat" szakaszon már túl vagyok többszörösen.

Viszont azt látom, az ismeretségi körömben is vannak külső szemlélőként unalmas emberek, mégis a párjuk csillogó szemmel néz rájuk, valami "mágikus erőnek" köszönhetően. Bennük mit láthatnak és hogyan válthatnék ki én is ugyanolyan érzéseket egy nőből a "semmire"?!

Szép lassan láthatatlanná válok...

2022. júl. 5. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
10%

Legyél magas pozícióban dolgozó idióta, aki leri.bancozza a hőn szeretett nőt, meg vagdosd fel az ereidet előtte, közben ordítsd neki, hogy ha kell elrabolod, hogy eltudd venni feleségül, meg eltartod ha ez kell neki.

Nem viccelek apukám, most olvastam itt a gyk-n. 😀

2022. júl. 5. 14:30
 2/11 anonim ***** válasza:
34%

"és jól el is voltam így egymagamban."

Itt a dolog kulcsa. Akit a saját kis világán kívül nem érdekel más, akiben nincs kíváncsiság mások, és a külvilág iránt, az ne csodálkozzon azon, ha ő maga egy dögunalmas ember.

2022. júl. 5. 14:43
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Teged nem erdekel senki, es viszont is ezt kapod. Rosszul szocializalodtal, ezen valtoztatni alig lehet, ha kialakult mar a felnott szemelyiseged.
2022. júl. 5. 15:07
 4/11 anonim ***** válasza:
38%
#3: de, meg lehet változtatni alapjaitól, csak az egy óriási felfordulással járna az életében és a személyiségében egyaránt, a folyamat legelején egy csomó nem várt, kellemetlen mellékhatással, amiket mindet neki kellene leküzdenie egyenként. Ez a változás ára.
2022. júl. 5. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
Te magad is unalmasnak tartasz másokat, miért csodálkozol, hogy unalmas/megunható vagy?
2022. júl. 5. 15:59
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem kell feltétlenül neked izgalmasnak lenned. Szerencsére az emberek máshogyan határozzák meg, hogy kit tartanak szimpatikusnak. Sokkal fontosabb az, hogy az emberek magukat érezhessék értékesnek. Ezt pedig úgy érheted el, ha beszélteted őket, és jókat kérdezel.

Ez persze nem egyszerű, a kérdezés művészete is bizony elég szerteágazó. De vannak róla jó könyvek, keresgélj! A nyitott kérdések a legfontosabbak.

Aztán persze, neked is el kell tudnod adni magad, de az életeden nem tudsz változtatni... nem csinálhatsz dolgokat csak azért, mert szerintünk attól izgalmas lennél... nem így működik. Ha változatosságot szeretnél az életedbe, akkor persze a világ nyitott, és bármit kipróbálhatsz (persze sokszor sajnos pénztárca függő), tehát menj, feszegesd a határaidat, ha ezt akarod... csak ehhez meg nincs mit ajánlgatni, mert elmész, és csinálod, ami épp megtetszik.

2022. júl. 5. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Itt más lesz a baj, inkább az hogy nem tetszel a lányoknak..

Ha meg tetszel egy nőnek, annak rögtön érdekes leszel, hidd el.

Annyit tudnak beszélni olyankor, hogy le sem lehet lőni őket.

2022. júl. 5. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
16%
Pénz, pénz, pénz. Ha lesz pénzed minden hétvégén utazni, a nyári szabadságodat valami érdekes helyen tölteni, 1-2 évente lecserélni az autódat, időnként venni valami látványos, drága új ruhát vagy kiegészítőt, rögtön lesz miről beszélned a nőknek és érdekes leszel.
2022. júl. 5. 19:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8:

1. Még mindig nincs olyan, hogy "a nők".

2. Pusztán az élményeitől számomra nem lesz érdekes olyan valaki, aki alapjáraton hervasztóan unalmas személyiség.

2022. júl. 5. 20:39
 10/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagy te unalmas, csak nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy tetszél úgy alapból a "nőknek".

Tavaly ismerkedtem egy olyan lánnyal, aki saját maga bevallotta, hogy sokszor semmit nem csinál, csak ül és néz ki a fejéből, akár órákon át!

Na most ő akkor mennyire érdekes és izgalmas? Én közben pl. minden évben járok külföldre, fesztiválozni, kirándulni, van egy nyaralóm amit egymagam + néha pár haverral újítgatok stb. Számított valamit? Nem.

Ő lekoptatott engem, de egyből lett pasija.

Csak a külső számít. Ebből ered minden.

2022. júl. 6. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!