Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban a férfiaknak fontosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban a férfiaknak fontosabb a külső mert vizuális típusúak és a férfiaknak csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördőgnél?

Figyelt kérdés
2022. júl. 5. 12:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Jó, akkor nem tudsz normális választ adni. :)

Amúgy senki nem akadt ki, csak feltettem egy - szerintem egyszerű - kérdést.

2022. júl. 5. 13:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mindkettőnek ugyanúgy fontos.

2022. júl. 5. 13:44
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
#11 Milyen normális választ szeretnél? Minden embernek más a természetes és más a túlzás. A cicababa jelzőt általában arra szokták aggatni, aki feltűnően mutatja a külvilág felé a nőies jegyeit. Ez valakinek a kacsaszáj, valakinek a D implantátum, valakinek már az erősebb smink és az átlagnál rövidebb szoknya. Valószínűleg a kifejezést olvasva minden embernek beugrott egy kép és ahhoz méri a cicababa kifejezést.
2022. júl. 5. 13:46
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha mindenkinek más, akkor viszont erős egy ilyen mondat:

"A legtöbb férfi megnézi a "cicababákat", de komoly kapcsolatot nem kezdene vele."

2022. júl. 5. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
58%
Mindkét nemnek fontos a külső. Annyi a eltérés hogy a nők tudnak válogatni.
2022. júl. 5. 13:53
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem mindkét nemnek fontos, hogy a másik vonzó legyen, de ez annyira sokféle lehet egyrészt, másrészt meg a női és férfi szépség nem ugyanaz. Persze vannak szinte nőiesen szép férfiak, akik jól mutatnak egy filmben... de ez ritkább is meg társadalmilag inkább elvárás egy férfi felé, hogy erős és okos legyen (s ebből következően hatalma legyen és megvédjen engem meg az utódaim), minthogy szép. Míg a nőknél meg a szépség első helyen szerepel és bizony az is, hogy ebben egymással versenyeznek, mert meg akarnak felelni, dicséreteket bezsebelni. De ez persze az általánosítás, amit felülírnak az egyéni preferenciák mindkét nemnél.

Simán lehet, hogy egy nőt tiniként még azok vonzzák, akik a kedvenc girnyó sminkelt énekesére hasonlítanak és a külsejükön is látszik a világfájdalom... Aztán érzelmi biztonságot keresve társnak mégis olyan típust választ, mint a nagydarab apja volt, akinek ugyan volt némi sörhasa, de jól megtáncoltatta és királylányként bánt vele... Aztán amikor 40-esként megromlik a házassága és mondjuk elkezd sportolni, hogy kelendőbb legyen, úgy belejön, hogy hirtelen fontos lesz neki, hogy a társán is látszódjon az aktív élet... Tényleg annyiféle történet, indok, szempont ízlés van. Szerintem a férfiaknál is.

2022. júl. 5. 14:03
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Jöhetne már a hidegfront mindenki olyan furákat ír.
2022. júl. 5. 14:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem lehet ennyire kisarkítani semmit, de az irányvonlakkal egyetértek. A férfiakat el tudja vakítani a külső, míg a nőket inkább a határozottság-önbizalom indítja be.
2022. júl. 5. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!