Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy pár nap...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy pár nap netes ismerkedés után eltűnnek a férfiak? Irogatunk aztán eltűnik. Nem ír semmit, nem keres.

Figyelt kérdés
Mielőtt találkozok valakivel előtte pár napot beszélgetek online. Ti is? Nem egyből,hisz akkor szinte semmit nem tudok róla.Miért nem írnak pár nap múlva? Találtak valakit? Vagy miért? Mit lehetne tenni?
2022. júl. 5. 11:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem tetszettél neki. De ez nem férfijelenség, sokan csinálják ezt.
2022. júl. 5. 12:13
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Találtak valakit avagy unalmas volt a beszélgetés, nem téged keresnek.
2022. júl. 5. 12:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Jó volt a beszélgetés pedig, ők is azt írták valamikor. Meg tetszettem annak, azoknak akikre írtam legalábbis azt írták
2022. júl. 5. 12:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Később ellaposodott, nem akartak megsérteni, ők sem tudták mit akarnak, küldtél képet/nem küldtél képet stb stb.

1000 ok van, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy ezeknek valszeg nem lesz folytatása, ha lesz, abban nem lesz köszönet.

Okulj és lépj tovább!

2022. júl. 5. 12:25
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

Találtak még érdekesebbet, szebbet. Ez ilyen.

2022. júl. 5. 12:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Ilyet nem mondunk. Te mindig idejössz trollkodni és nem a kérdésre válaszolsz:) A kérdezőtől, amúgy sincs szebb, egy se.
2022. júl. 5. 12:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Több vasat tartanak a tűzben, a másik jobban bejön, és mivel nem akar megsérteni, nem akar magyarázkodni, egyszerűen nem ír többet.
2022. júl. 5. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Próbaként rád írt, meg még 5-6 másik csajra, aztán volt amelyik jobban bejött neki és vele ment randira. A többieket meg így koptatja le. Ez általános jelenség.
2022. júl. 5. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Találtak szebbet.
2022. júl. 5. 12:45
 10/12 VincentLaw ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam eltűnni, még akkor is, amikor már tisztában van vele, hogy bejön nekem, amikor egyoldalúnak érzem a beszélgetést. Ez alatt azt értem, hogy soha nem érdeklődik felőlem, vagy csak annyi az érdeklődés, hogy "És te?", tőmondatokban kommunikál, és egyszerűen nem halad semerre sem a beszélgetés, csak szimplán erőltetett. Pedig kevés olyan dolog van, amiről ne tudnék dumálni, vagy ne lenne véleményem, de ehhez kellene beszélgető partner is, viszont én azt tapasztaltam, hogy a netes társkeresőkön a lányok többsége egyszerűen nem tud kommunikálni.
2022. júl. 5. 13:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!