Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egzisztenciális javak és életvitel kellenek egy ilyen szintű nő felszedesehez?
2022. júl. 5. 09:24
11/21 anonim válasza:
Sajnos ebben tévedsz 9-es.
Sajnos már a túlsúlyos az átlagos.
Magyarországon a statisztika szerint a férfiak 33,4 százaléka normál súlyú, a nőknek pedig 44.2
12/21 anonim válasza:
Amúgy a ruhája filléres, Shein-ről vásárolt cuccokból áll. Tudom, mert felismerem, én is rendeltem már jópárszor onnan, és volt, hogy órákig böngésztem a kínálatot.
13/21 anonim válasza:
Szerintem minimum havi 250 nettó
14/21 anonim válasza:
Szerintem azért annyira nem szép ez a csaj, elég férfias vonásai vannak.
15/21 anonim válasza:
Hihetetlen. 🤣
De Jáksó átlag feletti.
Az átlag túlsúlyos, jól írta a 11-es. Ez csupán annyit jelent, hogy a túlsúlyos nőket nem veszitek számításba, csak a csinosakat, és ő a csinosak közt átlagos.
17/21 anonim válasza:
Sztm semmi nagy szám nincs ebbe a nőbe meg a képeibe se.
18/21 anonim válasza:
El egy full átlagos, idősödő nőcske.
20/21 anonim válasza:
Ez nem válasz, linkeld a statisztikát.
Olyat ahol fiatal korosztályt néznek, meg adva hány fő vett részt, milyen volt az eloszlás stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!