Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán, metrón, villamoson, buszon egy nő se mosolyog rám, az azt jelenti, hogy ronda vagyok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 16:00
11/16 anonim 

válasza:

Van, aki mosolyog idegen férfiakra, és van, aki nem, de ha rád abszolút senki nem mosolyog, akkor ronda vagy, mivel mindenképpen vannak olyan nők, akik rá-rámosolyognak a pasikra. Ha nem lennél ronda, legalàbb néhányan téged is megtalálnának.
12/16 anonim 

válasza:

Senkire sem mosolygok. Nem akarom, hogy szóba álljanak velem. Plusz amúgy sem nézegetem a többi embert. De mások sem. A legtöbb ember néz ki az ablakon, vagy a telefonját nézi.
13/16 anonim 

válasza:

A fiuknak még bejöhetsz!
57F / Zoli bácsi
14/16 anonim 

válasza:

"Ha az utcán, metrón, villamoson, buszon egy nő se mosolyog rám, az azt jelenti, hogy ronda vagyok?"
Nem. Ez csak azt jelenti, hogy Budapesten vagy, a legbúvalb...ottabb ország fővárosában, ahol senki se mosolyog az utcán.
15/16 anonim 

válasza:

Az azt jelenti, hogy nem szeretik az ellenőröket:DDDD
16/16 anonim 

válasza:

#14: 8 és fél évig laktam Budapesten, és bennem járókelő ügyileg nem búvalb*szott, hanem arrogáns és tolakodó benyomást keltett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!