Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nem mosolyognak rám a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem mosolyognak rám a nők a villamoson, buszon, az utcán, akkor az azt jelenti hogy ronda vagyok?

Figyelt kérdés
Lányok, szoktatok idegen férfiakra mosolyogni?
2014. ápr. 19. 13:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Rám csak furcsán szoktak nézni. Nem tudom, mit jelenthet ez.
2014. ápr. 19. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Azt is jelentheti hogy MO-n sok a megcsömörlött szaréletű ember, akik majd bealszanak ahogy hazafelé rázkódnak busszal. Ezek nyilván nem fognak mosolyogni senkire
2014. ápr. 19. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:

nem szoktam. szerintem azok a nők furcsák, akik egész nap idült vigyorral az arcukon járnak-kelnek :D

meg hát a 4-6-oson kinek lenne kedve mosolyogni, miközben nekednyomul jobbról egy fogatlan cigó, balról egy csöves, és ennek tetejébe a kövi megállóban felszáll egy csapat tesióra utáni izzadt tini.

budapesten, meg egész magyarországon senki sem mosolyog alapból, hogy félretegyem a viccet. mindenki lehajtott fejjel jár.

2014. ápr. 19. 13:51
 4/9 anonim ***** válasza:
És ha meg rám mosolyognak? Volt már, gyakran. Főleg, mielőtt szakállat növesztettem. Zavarba ejtő volt, mert nem tudtam megítélni, hogy tetszem, vagy csak viccesnek találnak rajtam valamit... :\
2014. ápr. 19. 13:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem jelenti azt feltétlenül, hogy ronda vagy.

Te szoktál rájuk mosolyogni és arra nem kapsz visszajelzést?

Egyébként én sem mosolygok random minden férfira. De, ha látom, hogy valaki érdeklődik és nekem is tetszik, akkor nem vágok fapofát. :)

2014. ápr. 19. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Villamoson mosolyogni édes istenek a 4-6-os villamoson nem hogy mosolyognak azt emberek hanem belém rugnak a magyarok elég fapofák:D
2014. ápr. 19. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül lehet ennyiből megítélni, hogy ronda vagy. Viszont ha mindenki azt mondja, hogy ronda vagy (mint nálam), akkor tényleg ronda vagy.
2014. ápr. 19. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet velem van a baj de ha utcán közlekedem nem a többi emberrel foglalkozom. A gondolataimba merülök, vagy munkán jár az agyam (többynire munka ügyben megyek utcára, egyébként kocsi háztól házig, ha meg barátokkal kimozdulunk értelem szerűen velük foglalkozom) nem hogy a pasik külseje nem érdekel ilyenkor a nemét vagy korát sem nézem a többi embernek.
2014. ápr. 19. 15:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha vihognak rajtad, az inkább jelenti azt hogy ronda vagy.
2014. ápr. 19. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!