Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán, metrón, villamoson, buszon egy nő se mosolyog rám, az azt jelenti, hogy ronda vagyok?

Nagyjából ja.
Persze majd itt megmondják hogy ők bezzeg senkit nem néznek meg, de nem igaz.
Ösztönösen megnézik a vonzó férfiakat, nem feltűnően bámulva, de rá pillantanak.
Meg ugye te is megnézed a jó nőket, szóval ha nem nagyon akad össze a tekikteted senkivel, az azt jelenti hogy szarul nézel ki.

Valaki árulja el, hogy az #1-es válaszát mégis miért pontozta le? Néztem emberi viselkedésről pár dokut és mondtak hasonlókat. Teljesen ösztönös és természetes, hogy az emberek megnézik a vonzóbb embereket és egy részük tudat alatt még rájuk is mosolyog.
Aztán feljön az ember gyk-ra és itt megint sokadjára nem tetszik az embereknek a valóság. Nem érzitek ezt kínosnak?

Én azért pontoztam le, mert nem a kérdésre válaszolt. Nem megnézés volt a kérdés hanem a mosoly.

Nem feltétlenül.
De próbálj ki valamit, mosolyogj te véletlenszerűen nőkre. Ha visszamosolyog jelentős részük akkor nem vagy ronda.
Egyébként elég ha csak átlagos vagy akkor is nagyjából 0 reakciót váltasz ki a legtöbb emberből. Rondaként inkább undort és megvetést látnál az arcukon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!