Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
185 cm fölötti férfiak, nektek milyen magas nők tetszenek általában?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 10:07
A kérdező szavazást indított:
175-nél magasabb
175-nél alacsonyabb
Nem izgat a magasság
18 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én 198 cm magas vagyok, a párom 154. 4 éve házasok vagyunk, van egy kislányunk. Nem számít a magasság, ha tényleg szerelmes vagy.
2/7 anonim válasza:
Szerelmet nem colos tokkal mérik:D
4/7 anonim válasza:
attól függ mennyire feszes. Ha pedig nem feszes, akkor járjon le a konditerembe és legyen feszes.
5/7 anonim válasza:
Én 204 cm vagyok és állandó kapcsolatra, mindig is a magas lányokat választottam. De, mint írták nem magasságban mérik a szerelmet, de mikor osztálytársam anno ő is majdnem 2 méter volt és a szintén osztálytársunk, aki alig verte a 150 cm-et összejöttek és együtt jártak 3 hónapig kb. mindenki rajtuk röhögött az egész suliban...
6/7 anonim válasza:
Bármilyet bevállalok, még magasabbat is. Ők el is vannak hanyagolva. Megerdemlik a lókolbászomat.
7/7 anonim válasza:
197 cm vagyok. A leginkább egy 175-185 közti magas barátnőre vágyom, bár a külső nem minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!