Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen elhanyagoltabb fogazatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen elhanyagoltabb fogazattal lehet normális barátnőt találni, mennyire zavarja a nőket a csúnya fogazat?

Figyelt kérdés
[link]
2022. júl. 1. 22:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"És ha rendes, figyelmes?"

KIZÁRT!!!!

2022. júl. 2. 00:08
 12/28 anonim ***** válasza:
92%

Ja, felszínesek vagyunk, mert elhánynánk magunkat, ha egy büdös szájú, rothadó fogú, igénytelen ember meg akarna minket csókolni.

Az ilyen fogazat elérése hosszú évek kemény munkája. Ez nem a "tegnap letörött" majd kész lesz a közeljövőben kategória.

2022. júl. 2. 00:09
 13/28 anonim ***** válasza:
92%
És most ennek a provokációnak mi értelme?
2022. júl. 2. 00:46
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Bocs, ha nem ide tartozik, de mitől tud így elrohadni valakinek a foga? Azon kívül, hogy nem mossa. Hogyan jut el valaki eddig a szintig, hogy a fognyaka a front fogain ráadásul teljesen el van szuvasodva? Egy ismerősömnek is ilyen és szeretném azt hinni róla, hogy csak szerencsétlen, de egyszerűen nem tudom.

Ha valaki rendszeresen mossa, akkor is kialakulhat ez? Akkor is, ha nem is dohányzik, iszik, hány rendszeresen?

2022. júl. 2. 01:16
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
Olyannal nem, csak ilyennel: [link]
2022. júl. 2. 01:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer találkoztam egy nővel, hasonlóak voltak a fogai, állami fogászatban akkor még. Szerencsétlen ott sírt, hogy utál jönni, de nem futja jobbra, folyton kiesnek a tömései és borzalmas genetikát örökölt, huszonévesen műfogsorra lesz szüksége. Neki elhalt vagy mitcsinált az ínye, tehát nem a fogmosás hiányzott, hanem belülről mentek tönkre a fogai és vált le az ínye a fognyakról(illetve mivel szegény volt, gondolom a táplálkozása sem volt rendben, biztos volt valami baja a szervezetének) először a fog belső fele lett rossz, utána a külső mikor már a gyökerei halottak voltak, könnyebben ment tönkre. A családjában mindenkinek ilyenek a fogai, huszonévesen műfogsora volt mindnek, az olcsóbb, ilyen kivehetős ragasztós. Nyilván egy idősebb ember szájában más ilyet látni, de huszonévesként akkor sem szabadna ilyennek lennie, ha sosem mosta.

Illetve ezt csak feltételezem, hogy biztosan rengeteg savas üdítőt ittak és kávéztak, cukros teáztak, dohányoztak, akkoriban ez volt a jólét jele, talán rásegíthetett a kálciumhiányra vagy hasonlóra a testében..

Szerencsétlen csajt nagyon sajnáltam, úgy megijedtem, hogy rá párhónapig háromszor mostam fogat egy nap.

Biztos van mögötte valami rejtett betegség vagy fogápolási rendellenesség is. Egy időben nálunk nagyon elterjedt volt, hogyha szódabikarbónával mosol fogat, hófehér lesz. Igaz is, majd két évig azzal mostam, amíg szóltak, hogy ne, mert tönkreteszi a fogakat. Talán ezért is romlanak hátul jobban a fogaim, bár az elsőkre nem volt hatással, szóval nem tudom. Ismerős citromlével is szokta mosni.

Szóval szerintem a legtöbb esetben nem(nemcsak)elhanyagolás áll mögötte!

2022. júl. 2. 06:31
 17/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem... És ez nem felszínesség hanem igényesség kérdése. Aki ennyire elhanyagolja a fogait az igénytelen. Ráadásul hiába mossa büdös marad (akkor is ha ő nem érzi), rengeteg baktérium és bomlás termék eredménye. Ez nem egy-két hetes dolog, hosszú évekig kihagyott fogorvosi látogatás eredménye. Azért nem nagy dolog elmenni a fogorvoshoz és nem, nem pénz kérdése, akinek van tb-je annak rengeteg fogmegtartó kezelés ingyenes (tömések, fúrások, gyökérkezelés stb mind mind ingyenes, a pótlás, fogszabi fizetős), még évi 1x a fogkőleszedést is állja. A kicsit ferde fogsor, torlódás nem zavar, az sem ha nem hófehér valaki foga, de ez semmi más, csak igénytelenség.
2022. júl. 2. 06:33
 18/28 anonim ***** válasza:
86%

Ezt még haverságban sem hagynám szó nélkül...

Szerintem még a guminő is kifújna a látványtól:D

+irgalmatlan betegségek gyökere-forrása ezen állapot.

2022. júl. 2. 08:32
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az alap ápoltság elvárás, ez nem fér bele.
2022. júl. 2. 12:22
 20/28 anonim ***** válasza:
79%
Undormány, igénytelen.
2022. júl. 2. 12:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!