Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy ebben a témakörben csak lehúzzák a válaszadók az embereket?

Valamilyen szinten igaz, de szerintem nem ez az átlag.
Nyilván vannak trollok, és olyanok akiknek legnagyobb örömük az életbe ha aznap is le tudtak valakit húzni.
De közben meg igazság is van itt, hisz anoníman a véleményüket felvállalni sokkal könnyebb.
Én a 4-es kommentelővel tudok leginkább egyetérteni.
Annyival egészíteném ki, hogy a megfelelő kommunikáció hiánya is fennáll itt.
Tehát ha egy incel elkezdi bepötyögni, hogy az ő blackpill kontentjei azt mondták, hogy a nők mind pénzéhesek, csak a külsőre mennek, stb stb, akkor az nyilván egy támadás. Senki se lepődik meg ha erre egy nő támadással reagál.
Erre az átlagos reakciója ez incelnek, hogy "jaj biztos fáj neki az igazság", ezzel a mondattal pedig le is kezelik a nőket. Szóval felvillan egy redflag. És olyan jó ezt leírni, annyira sokatmondó.
De persze a macsó férfiaknak bántás és úgy hiszik a nők nem tudják mit akarnak. Volt múltkor egy kérdés, aminek a lényege az volt, hogy a csávó megütötte a barátnőjét. Nem emlékszem pontosan a kérdésre, de ez volt a lényeg. Én leírtam, hogy egy ilyen srác redflag és jobb ha a nője menekül. Erre a csávó volt felháborodva, hogy ő márpedig ennyitől nem redflag.

Tényleg ez a legdurvább rovat szerintem. Mondjuk a politikát nem olvasom, szerintem ott agyvérzést is kapnék. Rengetegen frusztráltak, férfiak-nők egyaránt, ugranak egymás torkának. Ez a rovat igazából egy dühöngő lett szerintem.
Kicsit gyakori függő vagyok, de mostanában ezt direkt kerülöm, megyek inkább a családi kapcsolatokba (az is durva, de nem ennyire), az emberekbe, meg a gyerekvállalásba. Kevésbé hoznak le az életről, és nem ugyanazok a témák mennek körbe-körbe minden nap.

"Itt anonim módon őszinték tudnak lenni. Ennyi a kulcsa a dolognak."
Valamiért én (és nem csak én, más is írta ezt nekem) meg azt veszem észre, hogy itt az elképzelhető legrosszabbat feltételezik a másikról. És ez nem csak ebben a kategóriában, hanem általában észrevehető a gyakorin. Ez nem sima őszinteség.

Mert egy ronda nő mire jó? Semmire. Egy ronda faszi mire jó? Semmire.

"legrondább férfiak is van hogy összejön egy csinos lány"
Miért jönne? Csinos lány jóképű férfivel jön össze. Ronda csaj ronda pasival jön össze.

Nah
Kezdődik
Az ilyen ✅✅ és ✅✅✅ szoktàk beoltani a p...be
Mindig mondjuk: önfejlesztès
Erre ők: szintezèsy mèr' nem keres hasonlót
Sajnos én a való világban is kezdem ugyanezt észrevenni , van egy egyèn van egy probléma , és vannak opciók , az opciók közül szinte soha senki sem választott olyat ami nagyobb munkával járt volna, mindig a legegyszerűbb olcsó megoldás, mit lehet erre mondani , hogy lehet ezt kezelni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!