Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hibákat fogadnak el a nők egy férfiban?
Főleg gyakorin ha valamilyen rossz tulajdonságot leír valaki akkor máris jönnek a kommentek hogy kinek kell egy ilyen olyan rossz tulajdonságokkal rendelkező férfi...
Tökéletes férfi nincs, tehát Mik azok a rossz tulajdonságok amik elfogadnak a nők?

10
Alap a saját ingatlan?
Mégis melyik korosztályban?

Ez egy elég egyéni lista lesz, de személy szerint én ezeket a "rossz" tulajdonságokat teljesen el tudom fogadni:
-Nagyon befelé forduló személyiség, kevés baráttal vagy ismerőssel. Engem nem zavar ha valaki otthonülős típus, vagy nincsen egy kiterjedt szociális hálója.
-Ha ragaszkodik az általa megszokott dolgokhoz, teszem azt ritkán próbàl ki új dolgokat, ételeket, programokat.
-Szűz és/vagy nem volt párkapcsolata (Ez csak abban az esetben nem probléma hogy ha amúgy pszichésen egészséges az illető).
-Nagyon érzelmes és romantikus alkat.
-Nincs saját autója/lakása.
-Alacsony.
-Van egy kis pocakja.
-Bőrhibák, mint stríák, anyajegyek, stb.
Amiket viszont semmilyen körülmények közt nem tolerálok:
-Hűtlenség.
-Agresszió, dühkezelési problémák.
-Domináns.
-Gyakori féltékenykedés.
-Függőségek, a dohányzást még elviselem de semmi mást.

18
Dehogy alap, ne vicceljünk már. Max a csupaszvalagú senkinek, akik szülőzugot keresnek maguknak, mert ez életük teljesítménye.
30-asok vagyunk, nagyrészt mérnökök, orvosok és más kemény szakmák képviselői, a baráti körben annak van otthona, aki örökölt. Faszvégi vályogputrit lehet venni hamarabb is, de egy normális helyen, normálisan kinéző tényleges otthon alsó hangon 20 millió forint, de inkább 50. Nem, nincs rá pénzünk 10-15 év munkaviszony után, pedig az átlag fölött keresünk (és ha valaki utánaszámol, könnyen be is tudja látni, hogy ez a reális). Hitelt meg nem aggatunk a saját nyakunkba azért, hogy valami kis követelőző seggdugasz befészkelje magát hozzánk. Mondjuk én nő vagyok, szerencsére nálam senki sem akar szülni, de azt a férfit is lenézem, aki hagyja, hogy a párja csak a seggét tegye a kapcsolatba.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!