Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen hibákat fogadnak el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hibákat fogadnak el a nők egy férfiban?

Figyelt kérdés

Főleg gyakorin ha valamilyen rossz tulajdonságot leír valaki akkor máris jönnek a kommentek hogy kinek kell egy ilyen olyan rossz tulajdonságokkal rendelkező férfi...

Tökéletes férfi nincs, tehát Mik azok a rossz tulajdonságok amik elfogadnak a nők?

2022. júl. 1. 12:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Ha szeret bármit,ha már nem akkor semmit.

Köztes állapotban pedig folyamatosan egyre irrtalóbb lesz másban olyan dolog ami nem tetszik.

2022. júl. 1. 13:01
 2/21 anonim ***** válasza:
71%

Ami sokak szerint hiba, de nekem teljesen okés:

-nincs saját ingatlan, nincs saját autó (utóbbi még üdvözítő is, rengeteg pénzt visz)

-ha az illető érzelgős, lelkizős, "finom" egy párkapcsolatban

-ha az illető bamba, "papucs", alacsony a libidója, meg lehet vele beszélni dolgokat hiszti meg csapkodás nélkül

-ha kevés barátja van

-ha fizikailag nem erős, ugyanúgy nem zavar a kis túlsúly sem

-ha lusta és szólni kell neki, hogy valamit csináljon meg, de akkor megcsinálja zokszó nélkül

-ha szeret kockulni és a gép elé bekuckózni

-ha minden álma csak egy átlagos - normális élet, doktori cím, vezető pozíció, 2 gyerek és egy kétszintes kertvárosi ház nélkül

-ha nem az a "textbook-smart". Engem nem lehet lenyűgözni azzal, hogy valaki tudja, melyik halott ember miket csinált és azzal sem, hogy kitől olvasott ő épp dögunalmas ponyvákat, amiket csak az idő szépített meg, egyébként meg az ajtót ékelném ki vele, annyira szar. Szeretem, ha valaki okos, intelligens, de a tárgyi tudással villogni meg sznobkodni bölcsészfunfactekkel nem az én világom.

Na pl nekem ezek teljesen beleférnek, sok nőnek meg nem.

Amit viszont megkövetelek, az nagyjából annak a 70%-a, amit magam is nyújtani tudok. Mármint, én tudom, hogy túlteljesítek azokon a dolgokon, ahol a határ van mással szemben, mert szigorúbb vagyok magammal. Épp ezért tartom nevetségesnek, mikor valaki azt mondja, hogy sokat várok. Édesem, ne pedálozz olyan embereknél, akik mellett eltörpülsz akkor.

2022. júl. 1. 13:11
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
"A nők, amíg szeretnek, a hibáinkat is elviselik. Ha már nem szeretnek, akkor az erényeinket sem." (Balzac)
2022. júl. 1. 13:12
 4/21 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szinte bármilyet amíg meg tudják győzni magukat arról, hogy bizonyos jó tulajdonságok ellensúlyozzák a rosszakat. Főleg ez akkor fordul elő amikor kilépnek egy kapcsolatból és hirtelen bele is ugranak egy másikba. Sokszor balga módon elmondják az újnak, hogy mi volt a hiba az előzővel. Ezt kihasználva az új azokat a hibákat nem követi el és még rá is játszik a dologra. Ilyenkor jön az az önbecsapás, hogy sokkal jobbat talált. Holott eleve nem szabad összehasonlítani senkit senkivel. De ha már megtesszük akkor érdemes lenne a kapcsolat azonos szakaszait összehasonlítani. Aztán van olyan is amikor tíz év után jön rá, hogy zavarja, hogy büdös a lába. De az egyes litánia nélkül jól összefoglalta.
2022. júl. 1. 13:15
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

Én közel sem vagyok hibátlan. Tiszta sebhely a pofam, az egyik ujjam vegét levagtam. A másik kezemen van egy hatalmas sebhely. Kopasz is vagyok és a stratégiai helyeken kívül szőrös mint egy gorilla, mégis az a diló így szeret ahogy vagyok.

Viselkedés kerdése az egész. En hű maradok önmagamhoz, tudja,hogy biztonsagban van. Mehet nyugodtan ahova akar, nem csaljuk meg egymást és támogatjuk a másikat,ha szükséges.

2022. júl. 1. 13:20
 6/21 anonim ***** válasza:
75%

Minél jobb a külsőd, vagyis minél jobban bejössz az adott nőnek, annál kevésbé számít bármilyen nagy hibád is. Aztán tegyük fel összejössz a csajjal sé telnek a hónapok, évek, annál inkább előtérbe kerülnek a hibák.

A jó külső/szöveg/vagyon ellensúlyozni tud sok mindent, egy darabig. Mindennek a mértéke számít. Lehetsz te teszetosza, béna, lúzer srác is ha kellően jóképű vagy, ahogy lehetsz egy nőverő, agresszív alkoholista állat is, ha van annyi pénzed, hogy magad mellett tarts egy pl. lehetőségeiben korlátozott nőt.

Egyébként ez is attól függ hogy milyen korban, élethelyzetben van az illető, mit szeretne, mit vár a másiktól.

Fiatal korban nyilván a vagyon még annyira nem játszik, leginkább a külsőn, közös érdeklődésen és szociális készségeken múlik a dolog. Aztán a korra legyre inkább előtérbe kerülnek a pénzügyi dolgok, szóval az elváráso is eszerint változnak. Egy idő után már jó lesz a kopaszodó, pocakos fazon is, hiszen ő mégiscsak főorvos, stabil egzisztenciával, míg korábban a a modell külsejű srác sem volt elég jó.

2022. júl. 1. 13:21
 7/21 anonim ***** válasza:
81%

Az én páromnak rettentő nehéz természete van, amihez nagyon sok türelem kell. Leginkább azt nehéz tolerálnom, hogy mindent a legapróbb részletekig kielemez és mindennek utána jár, tehát például ha egy pár ezer forintos tételt akarunk megvásárolni, azon is napokig rágódik, utána olvas, hasonlítgat, összegez ... stb.

DE! Emellett annyira jó társ és olyan figyelmes, hogy úgy érzem, egyáltalán nem hozok áldozatot azzal, hogy türelmes vagyok hozzá akkor is, amikor egyébként egy babkonzervvel csapkodnám a hátát 😀

2022. júl. 1. 13:29
 8/21 anonim ***** válasza:
31%
Ha túl izmos vagy, ha túl nagy a farkad, abba könnyen beletörődnek.
2022. júl. 1. 13:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
8: ennyi.
2022. júl. 1. 14:12
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

"Na pl nekem ezek teljesen beleférnek, sok nőnek meg nem."

Inkább egynek sem. Alap a saját ingatlan.

2022. júl. 1. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!