Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen élet vár egy ilyen pasira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen élet vár egy ilyen pasira?

Figyelt kérdés

Az egyik közeli haverom már évek óta egyedül van. Tegnap azt mondta, hogy már nem is keresi a szerelmet, lemondott róla. Amióta ismerem, fülig odavan az egyik csajért, aki 10/10, nem hisztis, intelligens, törődő, és külsőleg is messze beelőzi a többi csajt. A haverom nem tud beletörődni abba, hogy nem kell a csajnak, és ezért feladta a szerelmet, mert lejjebb nem ad. Sajnos nem elég jó a csajhoz, nem ér fel hozzá, kinézetre nem a legrosszabb, de nagyon üres és felszínes, egyre jobban incelesedik, anyakomplexusa van.

Hogy lehetne megértetni vele, hogy törődnie kell magával, meg kell férfiasodnia annak érdekében, hogy valaki ránézzen? Amióta visszautasította a csaj, azóta magával sem törődik. Az én apám ugyanilyen volt ebből a szempontból, amióta elváltak anyuval, feladta a kapcsolatkeresést, volt néhány nője, de nem tartott sokáig.

2022. jún. 30. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyenért nem kár.
2022. jún. 30. 23:08
 12/14 anonim ***** válasza:
16%
nekem 10 éve nincs senkim. Nem dőltem kardba. Saját egzisztenciámat építgettem és építem. Tehát milyen élet vár rám? Anyagi téren biztos nem rossz. Nő meg úgyis jön majd magától.
2022. júl. 1. 00:20
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12: Csak sajnos nem fog
2022. júl. 1. 10:01
 14/14 anonim ***** válasza:
71%
Milyen fejlődésre? Mivel upgradelje magát? Számotokra az incel=vékony szemüveges, szerencsétlen ember? Pedig vannak normális testalkattal és ISKOLÁVAL rendelkező személyek, akiknek szintén nehéz a pártalálás vagy nem is erőltetik. A top csaj= agyonsminkelt drága holmikkal, kencékkel ellátott konditerembe járós forma bige? Az olyan, max egy numerára kéne még az inceleknek is. Fogalomzavarban vagy kérdező és nem tudod igazán mire vágynak a férfiak. Olyan sötét vagy, hogy hozzád képest a néger faxa neoncső.
2022. júl. 1. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!