Üdv, Elsősorban olyanok válaszát szeretném hallani akik az adott városokban élnek. Szombathely,Pécs,Debrecen,Veszprém, Sopron, Szekszárd? Milyen az élet, van esetleg biztos munkalehetőség? Milyen a közbiztonság? Oktatás?
Az általad felsoroltakból Veszprém és Sopron a legjobb. Veszprémben nagyon jó iskolák vannak, és kiváló közbiztonság, Sopronban már nem annyira jók a sulik, de viszont ott is jó a közbiztonság,
Bár én Veszprémből inkább elköltöztem, unalmas hely. Az általad felsoroltak között Szombathely szerintem a legjobb, hiszen ott is rohadt jó sulik vannak, közbiztonság pedig elég jó, rengeteg multi van ott munka bőven van, sőt GDP-ben az ország 3. leggazdagabb környéke Vas megye (GYMSS és BP után)
4-es, te már ne igyál többet, vagy keresd meg az elgurult gyógyszereidet.
Előszőr azt írod Veszprém és Sopron a legjobb, de Veszprém annyira unalmas volt, hogy elköltöztél, majd szt írod Szombathely a legjobb, miközben Szombathelyhez képest még Debrecen is sokkal fejlettebb.
Sopron mellett lakok. Sok Soproni panaszkodik, hogy tele a város, de legtöbbjük abból indul ki, hogy gyerekként 25 éve milyen volt, amikor az egész szinte el volt zárva a nyugati hatar közelsége miatt. Ehhez képest egy Budapesthez vagy Debrecenhez képest sztem egyáltalan nem zsúfolt. A határ 30 kmres körzetén látszik nagyon, hogy minden második vagy harmadik ember euroban kapja a fizetését. Végig lehet menni mondjuk Sopron - fertőd , nagycenk vonalig elég rendezett az egész
. Aki szerint nem az, az nem járt keleten. Nekem biztonságot ad az, hogy az Eu egyik legfejlettebb fővarosának agglomerációja is elérhető (bécs) munka szempontjából. További előny, hogy a helyi vállalkozások sok osztrák jól fizető ügyfelet érhetnek el.
És lemaradt, aki csak azért jött ide, mert kolbaszból van biztos a kerítés annak nem jött be
. De sok keletről ideköltöző családot ismerek akik ha szorgosak voltak és netán a pár egyik tagja Ausztriában talált munkát, azok 5 év alatt sztem többre mentek mint keleten 20 év alatt. Ami azért félig meddig szomorú is.
Sok Soproni panaszkodik, hogy tele a város, de legtöbbjük abból indul ki, hogy gyerekként 25 éve milyen volt
Nem 25...simân csak 10 éve milyen volt...amiota a kutyákat is átengedik a határon azóta iszonyatosan prolisodok a helyzet..
5, szövegértés egyes leülhetsz.
Felsorolt kérdéseket, abból igenis Veszprém a legjobb, de ott olyan jó a közbiztonság hogy szinte unalmas a város.
Veszprémben a közbiztonság jónak mondható. Talán 1-2 utca van ahova én sötétedés után nem mennék. Nappal minden oké.
Az egészségügy talán átlagos. Elismerem szerencsére kevés a tapasztalatom.
Munkaerőhiány van.
Az élet valóban kissé unalmas de nekem pont ez tetszik.
Ha egy csendes békés nyugodt helyen akarsz a családoddal élni akkor Veszprémet ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!