Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Aki alapvetően nagyon negatív...

Aki alapvetően nagyon negatív okkal, az is elég ha azt hazudja hogy milyen pozitív vagyok, “milyen szép az élet”, a vonzás törvénye érdekében?

Figyelt kérdés

Akkor is működik? Mert én csak megjátszani tudnám, viszont szerintem büntet valami amiért negatív vagyok, mert pokoli minden. Meg ugye van a “egy negatív elme soha nem fog neked pozitív életet adni” bölcsesség, ez alapján elég ha csak megjátsszuk hogy pozitívak vagyunk? Vagy ez az egész csak rizsa?

Volt egy agykontrollos gyakorlat is, ahol egy doboz rizsre, ráírták, hogy “szeretlek”, a másikra meg hogy “hülye vagy” és az egyik megrohadt a másik meg nem… ilyen van vagy már csak kétségbeesetten próbálok kapaszkodni valamibe?

2022. febr. 14. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudod megjátszani a pozitivitást.Az vagy van vagy nincs.Agykontroll beválhat hosszútávon de sokat kell gyakorolni.
2022. febr. 14. 11:38
 2/10 Grimfox ***** válasza:
79%

A pozitív gondolkodás a "vonzásnál" nem feltétlen azt jelenti, hogy minden vidám, boldog, elégedett. A pozitivitás azt jelenti ebben az esetben, hogy amit el akarsz érni, arra erőt, és időt fordítasz, a kívánt dolog előképét tisztán, és egyértelműen létrehozod gondolatban, anélkül, hogy kételkednél benne, hogy az valóság, vagy csak képzelgés. Az erős kép, és az akarat, hogy a kép a valóságban is megjelenjen már elegendő erőt ad a képnek, hogy elkezdjen valósággá válni. Persze a valóságban is igyekezned kell, hogy a kívánt dolog létrejöttéhez megteremtsd a feltételeket. A pozitív érzelmek ezt segítik, plusz erőt adnak az előképhez, de ha elég erősen akarod, elég tiszta képet formálsz a célodról, és megteremted a lehetőséget a való világban, hogy tényleg létrejöjjön, akkor a plusz érzelmi töltet nélkül is célt tudsz érni.

Maga a negativitásod "büntet", nem valami külső erő. Sajnos a negatív érzelmek, hozzáállás, életszemlélet nagyon ki tud hatni mindenre, ami körülvesz. Ez egy pszichológiai jelenség, és nagyon nem kellemes. Az sem segít, hogy a negatív események, amiket a saját negativitásod "bevonz", még tovább erősítik a negativitásod. Ha sikerülne pozitív eredményt elérned pozitív életszemlélet nélkül, pusztán szándék, és akarat által, az megzavarná ezt a negatív spirált, és engedné, hogy jó dolgok is történjenek veled, vagy észrevedd, ha azok történnek veled.

2022. febr. 14. 11:49
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
se a vonzas torvenye se az agykontrol nem valosagos. lehet ezert nem mukodnek
2022. febr. 14. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
De igenis meg tudod játszani a pozitivitást, fake it 'til you make it alapon. Pozitív beállítottságú embereknek is ugyanúgy vannak problémáik, csak máshogyan élik meg őket. Negatív emberek szeretnek hemperegni a sárban és dobálni másokat is vele. Bármikor eldöntheted, hogy nem szeretnél tovább kismalac lenni és gyakorlással és kitartással ki lehet mászni a vályúból is.
2022. febr. 14. 13:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A vonzás törvényét tanítók is pont azt mondják, hogy belül kell jól érezned magad nem megjátszanod, akkor pont az ellenkezőjét csinálod.
2022. febr. 14. 13:52
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
És szerinted hogy fogod belül jól érezni magad? Majd vki más megcsinálja helyetted?
2022. febr. 14. 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Vagy arra vársz, hogy a világ körülötted elég megfelelő lesz ahhoz, hogy te, mint nagyságos, jól érezd magad?
2022. febr. 14. 14:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
ILyenkor olyanra kell koncentrálni, ami pozitív, de semmiképpen sem hazugság. Ha szerinted pl. a világ 100% rossz, akkor ismételd magadnak a boldogság szót, és gondolj arra, hogy ez csak egy elméleti lehetőség, ami sehol sem valósult meg. Ezzel máris működésbe lendíted a vonzás törvényét.
2022. febr. 14. 16:21
 9/10 A kérdező kommentje:

Jajj te megérdemelten lepontozott akárki, miért vagy itt? Mehetsz

Velem mindkettő szituáció megtörtént már, mivel aggódós vagyok, ez folyton hullámzik, de volt olyan amikor negatív voltam és mégis történt volna velem jó dolog, de azt már a túlzott aggodalom miatt nem tudtam elvállalni… szóval mégiscsak rosszul sült el.

Mivel a családban senki nem veszi komolyan a betegségem és soha nem is figyeltek rám, ezért rászoktam hogy előttük akár direkt nem vagyok pozitív, hogy legalább egy kis aggodalmat megpróbálják kifacsarni, amit nem kaptam meg régen sem. Ez egyszerű pszichológia. Ettől függetlenül mindehol ezeket a kliséket hallom, hogy légy pozitív és akkor jönnek a pozitív rezgések. Nekem ez már természetfeletti és sajnos ebben nem vagyok jó.

Sőt ebben a mostani helyzetben, ahol már nem tudom követni hogy egy munkához hány teszt kell, hány oltás, nem érem el a szervezőket, az orvost, senkit, ez tette be a kaput végleg, így nehéz lesz koncentrálni a feladata, pláne ha úgy érzem hogy valami rossz dolog körbevesz. Nem tudom milyen irányba menjek tényleg..

2022. febr. 14. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:
38%
Mivel, én a lepontozott, nem vagyok benne a negatív buborékodban, ezért nem megyek, köszönöm. :)
2022. febr. 14. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!