Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 600-as kereset...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 600-as kereset milyen lányokhoz elég már?

Figyelt kérdés
2022. jún. 30. 17:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
41%
Nőkent keresek ennyit! Egy férfitől többet várok
2022. jún. 30. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
49%
11: egyébként jogos. Sőt, a legcikibb szerintem az, hogy a mostani válságtengerben iszonyatos mennyiségű férfi veszítette el a munkáját, a csajoknál SZVSZ kevesebb a munkanélküli. Szóval méghogy keressen többet mint a csaj, inkább csak legyen BÁRMILYEN munkája.
2022. jún. 30. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
ennyire sok férfi venne pénzért nőt ? Nekem nem kellene olyan nő aki az anyagiak választ engem, és nem azért mert én vagyok neki a vonzó és bennem lát valamit !
2022. júl. 1. 04:09
 14/15 anonim ***** válasza:
25%
13: najó, de a csajok első sortban a pénzre hajtanak, minden másodlagos.
2022. júl. 1. 12:38
 15/15 A kérdező kommentje:
Igazat szóltál 14.
2022. júl. 1. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!