Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hogyan aránylik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan aránylik az "égben köttetett" házasságok száma a kompromisszumból létrejött házasságokéhoz?

Figyelt kérdés
Tehát arányaiban hány olyan házasság van, ahol a felek igazán egymásra találtak, úgy érzik, egymásnak teremtették őket és ehhez képest mennyi az, ahol az emberek már úgy házasodtak, hogy nem akarnak tovább várni, meg nem hisznek benne, hogy találnak jobbat?
2022. jún. 30. 13:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
1-99
2022. jún. 30. 13:06
 2/13 anonim ***** válasza:
10% 90% körülbelül elnézve az ismeretségi körömet, meg amiket hallok 😅 én mostanában sok olyat is hallottam hogy a 20 lány összejött egy 40 pluszos pasival, mondván hogy szerelmes aztán meg jól elvolt úgyhogy a pasi mindenhova vitte nyaralgatni meg ilyenek. Nekem kicsit az is kompromisszumos, sőt az is kompromisszum amikor azért jöttünk össze mert mindketten gyereket akartok, aztán miután megszületik kiderül hogy annyira nem is illetek össze
2022. jún. 30. 13:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Nekem egy olyan lány volt eddig életemben, akivel azt éreztem, hogy minket konkrétan egymásnak teremtettek.

Ismeretségi körben nem tudom, hány ilyen van, kettő vagy három jut eszembe, de azok is inkább olyanok, hogy már kamasz- vagy akár gyerekkoruktól ismerik egymást. Kicsit az az érzésem, hogy 30 felett ez már nem is igazán működik. Ott már kész emberek vannak, sérülésekkel és nyavajákkal. Igazán szerintem ezek a kamaszkori meg kora huszonéves szerelmek azok, amik ilyenek tudnak lenni.

2022. jún. 30. 13:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól látod. És a világ is olyan, hogy

"kidobjuk, nem megjavítjuk"

"sose érd be kevesebbel, küzdj az álmaidért a végsőkig"

Ez pedig garantálja a legtöbb kapcsolat zátonyra futását.

A másik probléma, hogy egy olyan korszakot romanticizálunk, amikor a nők valóban rá voltak társadalmilag kényszerítve, hogy összejöjjenek bárkivel, aki egy fokkal szebb az ördögnél és dolgos, becsületes ember vagy egy gané, de sok pénze van.

Egy szerelmes nő nem fog a postással vagy a szomszéddal dugni, ahogy egy szerelmes férfi sem fog bordélyházakba járni.

Nem volt az se jó, csak a múlt mindig szebbnek tűnik, ha nem vagy boldog a jelenben, mert távolról, homályosan nézed.

2022. jún. 30. 13:36
 5/13 anonim ***** válasza:
Fordítottam arányos 😂 Ahogy nő a kompromisszum kapcsolatok száma, úgy csökken az "égben köttetetteké." A netes társkeresők egyébként pont ezt segítik elő.
2022. jún. 30. 13:49
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
5-10% max. Nagyon szerencsések azok, akiknek az égben köttetik. A többiek meg ezt próbálják leutánozni. Nem baj, csak ne adnák el valódinak.
2022. jún. 30. 15:40
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

1:1

Ma már kevés ember megy bele ilyen hülyeségbe.

2022. jún. 30. 16:02
 8/13 A kérdező kommentje:

"A többiek meg ezt próbálják leutánozni. Nem baj, csak ne adnák el valódinak."

De baj. Mármint az, hogy ilyen kevés embernek jut valódi boldogság.

2022. jún. 30. 16:37
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
Hát, ez az élet rendje.
2022. jún. 30. 17:23
 10/13 A kérdező kommentje:
És te bele tudtál nyugodni abba, hogy egy ilyen sokkal alacsonyabb szintű boldogságban élj? Vagy te kihúztad a nyertes jegyet?
2022. jún. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!