Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak, titeket hogyan erintene, ha a legjobb probalkozasaitok ellenere sem erdekelnetek senkit?

Figyelt kérdés

Nem panaszkodas akar lenni, csak erdekelne, hogy hasonlo helyzetben ti is az "inkabb leszarom az egeszet" opciot valasztanatok?

26F vagyok. 186 centi, 2 eve meg 125 kg voltam, akkor osszejott egy egyejszakas egy olyan lánnyal, aki nem jott be, de en se voltam az esete, kb. csak megsajnalhatott vagy fogalmam sincs, hogy mi volt a motivacioja, de az egesz borzalmas volt. Utana komolyan magamba kellett neznem es elkezdtem dolgozni magamon.

Azota leadtam 45 kg-ot, vegre el tudtam kezdeni stilusosabban oltozkodni, az alakommal mar nincsen gond, de ha mindenkeppen talalgatnom kene, akkor a fejem lehet annyira pinaszomorito (hamar kezdtem kopaszodni, szoval kenytelen vagyok borotvalni a maradek hajamat, mert azzal meghulyebben neznek ki), hogy szimpatia jelet azota sem latom masokon. Emiatt nagyon nem is birok masikra mosolyogni, mert ugy sem itelnenek olyannak, akinek ezt viszonoznak. Enelkul meg tok felesleges szemelyesen barkihez is odamennem. Interneten vagy a nagyon túlsúlyos nokkel lehetne valami vagy fiatal anyukakkal, mert csak ez a ket kategoria talal meg, de kovezsetek meg nyugodtan, mert ezek kozul egyik sem vonz. Legalabb 1200 ora munka volt abban, hogy 125 kg-os formambol ide eljussak, de azon kivul, hogy fittebb lettem, ugyan ugy nem erdeklek senkit. Nyilvan nem ez volt a motivacio az egesz folyamat mogott es ettol fuggetlenul nem tekintek erre kidobott idokent, de azert remeltem, hogy konnyebb dolgom lesz ezek utan az ismerkedesben, ha jobb lesz a fizikumom es megjelenesem.

Titeket hasonlo helyzetben ez hogy erintene?

2022. jún. 28. 14:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

Malajziában él, az muszlim ország ott én se láttam semmi esélyt... Kevés olyan ország van, ahol én ne jártam volna Délkelet-Ázsiában (Brunei pl. ilyen) és valóban haza tudtam volna jönni feleséggel 1-2 országból (Laosz, Fülöp-szigetek), ha akartam volna (nem akartam), de az ottani szép nők se a ronda fehér emberekre pályáznak, maradjunk annyiban ;).

2022. jún. 29. 14:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Az ottani nőknek elég ha fehér vagy és (látszólag) pénzes.

Persze ha extrém ronda vagy akkor mindegy hova mész, ugyanúgy senkinek se fogsz kelleni.

2022. jún. 29. 15:17
 13/13 anonim ***** válasza:

"Malajziában él, az muszlim ország ott én se láttam semmi esélyt..."

Muszlim vagy keresztény nem mindegy?

Sem itt, sem ott nincs esélye a magunkfajtáknak

Akkor inkább már az a legjobb ha más dolgokra törekszünk az életben

És akkor már nem kell menni ezért sehová sem

2022. jún. 29. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!