Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne ha nem félnénk rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CHRISS2 kérdése:

Mi lenne ha nem félnénk rossz tulajdonságainkat is meg mutatni ? miért kell ismerkedésnél , csak is a legjobb és leg precízebb oldalunkat előrérbe helyezni ?

Figyelt kérdés

teszem azt elkezdünk ismerkedni egy lánnyal , Miért van az hogy zömében mindenki , próbálja el nyomni , Elrejteni magában a rossz tulajdonságait ?

szerintem ezért romlik el sok kapcsolat , Mert megismerkedünk . Mutatunk egy nagyon tökéletes arcot önmagunkból . És mikor hoszabb távon együtt vagyunk valakivel , az csak el kezdi észre venni a rossz tulajdonságainkat. amit próbáltunk el rejteni . Miért nem lehetne azonnal azt mutatni akik , s amik vagyunk ? . és ha jól múködik már akkor . szerintem már a másik felet csak kellemes meglepetések érhetik . nem pedig az elrejtett oldalunk csúf igazságai .

2022. máj. 3. 02:10
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ugyan, sorolj már föl egy-két ilyen úgynevezett "rossz tulajdonságot", kérdező.
2022. máj. 3. 03:07
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Ahhoz hogy valaki egyáltalán el akarja viselni a rossz tulajdonságaidat, az kell, hogy szeresse benned a jót.

A rossz úgyis kiderül, de nem mindegy hogy akkor, amikor még közömbösek vagytok egymás iránt, vagy akkor, amikor már van szimpátia, vagy szeretet.

Ha mindenki a rosszal indítana, csak nagyon kevesen jutnának el a kapcsolatig.

2022. máj. 3. 03:08
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Mer a nők ilyen felszínesek, hogy a tökéletes lovag póz kell nekik. Hibád ne legyen, mert tenni a kapcsolatért nem akar.
2022. máj. 3. 06:53
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
#3: mucuka, itt csak a kérdező rossz tulajdonságait kéne elfogadni. Feltehetően elrohanna a randirol, ha no is ezt tenné.
2022. máj. 3. 07:53
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Mert akkor a tobbseg egyedul maradna. Lehet szepiteni, de az emberek alapvetoen nem szeretik az oszinteseget. Jo pelda az is, hogy a legtobb oszinte embert bunkonak tartjak, pedig nem azok.
2022. máj. 3. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezen amúgy már én is agyaltam, hogy lehetne ilyen con, pro listás app. :)

Conba beírnám, hogy: horkolok, van egy pici OCD-m meg ilyenek. 😅

(Meg definiáld a rosszat, most nekem a macskamániám lehet másnak "con")

De egyébként kettessel érték egyet, igaza van. Sajnos, vagy nem sajnos, de ez van. :)

2022. máj. 3. 08:31
 7/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Ó! Velem együttélni művészet. :D Mindenkinek elmondom, hogy nem vagyok egyszerű eset (hangulatingadozások, kissé rendetlen, szétszórt állatfajta). Ennek fényében döntse el mindenki a mindent is. :)))
2022. máj. 3. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
7: Tesó! 🤗☺️😅
2022. máj. 3. 09:07
 9/9 A kérdező kommentje:

nem gondoltam volna hogy ennyi üzenet válasz fog érkezni :D 2-es igen igaz hogy ha a rossz-al indítanánk először kevés kapcsolatok maradnának fenn. Viszont én úgy gondoltam hogy ha nem is a a legroszabb tulajdonságainkat mutatjuk először , Viszont ne próbáljunk a legjobbak sem lenni.

mondjuk ha nem szeretem a vörösbort- és a lány igen

a kedvé ért nem fogom azt mondnai hogy jajj komolyan ? te is szereted a vörös bort- ? én is imádom

lehet szar példa de nagyjából értitek mire gondolok

2022. máj. 3. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!