Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha nem félnénk rossz tulajdonságainkat is meg mutatni ? miért kell ismerkedésnél , csak is a legjobb és leg precízebb oldalunkat előrérbe helyezni ?
teszem azt elkezdünk ismerkedni egy lánnyal , Miért van az hogy zömében mindenki , próbálja el nyomni , Elrejteni magában a rossz tulajdonságait ?
szerintem ezért romlik el sok kapcsolat , Mert megismerkedünk . Mutatunk egy nagyon tökéletes arcot önmagunkból . És mikor hoszabb távon együtt vagyunk valakivel , az csak el kezdi észre venni a rossz tulajdonságainkat. amit próbáltunk el rejteni . Miért nem lehetne azonnal azt mutatni akik , s amik vagyunk ? . és ha jól múködik már akkor . szerintem már a másik felet csak kellemes meglepetések érhetik . nem pedig az elrejtett oldalunk csúf igazságai .
Ahhoz hogy valaki egyáltalán el akarja viselni a rossz tulajdonságaidat, az kell, hogy szeresse benned a jót.
A rossz úgyis kiderül, de nem mindegy hogy akkor, amikor még közömbösek vagytok egymás iránt, vagy akkor, amikor már van szimpátia, vagy szeretet.
Ha mindenki a rosszal indítana, csak nagyon kevesen jutnának el a kapcsolatig.
Ezen amúgy már én is agyaltam, hogy lehetne ilyen con, pro listás app. :)
Conba beírnám, hogy: horkolok, van egy pici OCD-m meg ilyenek. 😅
(Meg definiáld a rosszat, most nekem a macskamániám lehet másnak "con")
De egyébként kettessel érték egyet, igaza van. Sajnos, vagy nem sajnos, de ez van. :)
nem gondoltam volna hogy ennyi üzenet válasz fog érkezni :D 2-es igen igaz hogy ha a rossz-al indítanánk először kevés kapcsolatok maradnának fenn. Viszont én úgy gondoltam hogy ha nem is a a legroszabb tulajdonságainkat mutatjuk először , Viszont ne próbáljunk a legjobbak sem lenni.
mondjuk ha nem szeretem a vörösbort- és a lány igen
a kedvé ért nem fogom azt mondnai hogy jajj komolyan ? te is szereted a vörös bort- ? én is imádom
lehet szar példa de nagyjából értitek mire gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!